GOSSIP

Ρένα Κουβελιώτη: Η μάχη με σπάνια ασθένεια και η συγκίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου (vid)

Ρένα Κουβελιώτη
«Εμείς διαλέγουμε τη διαδρομή μας» είπε θέλοντας να δώσει μήνυμα αισιοδοξίας
Alpha

H δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το πρόβλημα με τις κρίσεις μνήμης που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Τη Ρένα Κουβελιώτη φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11). Η γνωστή δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έχει με την υγεία της τα τελευταία χρόνια και έχει ως αποτέλεσμα κρίσεις μνήμης.

«Ό,τι μας συμβαίνει, μας συμβαίνει για να εξελιχθούμε σαν προσωπικότητα. Η καθημερινότητα όλων είναι πολύ δύσκολη. Αν μείνουμε στα προβλήματα και τα διογκώσουμε είναι επιλογή μας. Εμείς διαλέγουμε τη διαδρομή μας», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Το 2015 είχα ένα τυχαίο λιποθυμικό επεισόδιο, με πήγαν στο νοσοκομείο και μου είπα ότι κάτι συμβαίνει στην αξονική. Έχω έναν πολύ ώριμο εγκέφαλο. Έκανα εξετάσεις, έχω έναν πολύ ιδιαίτερο εγκέφαλο. Δεν είναι η μνήμη το δυνατό μου σημείο. Είναι πιθανό να γίνει ακόμα χειρότερα, αλλά είναι και πιο πιθανό να βρούμε γρήγορα ένα φάρμακο και να φρενάρουμε την εξέλιξη της νόσου», συμπλήρωσε η Ρένα Κουβελιώτη.

Πάνω στην κουβέντα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που είναι οικογενειακός φίλος της δημοσιογράφου, συγκινήθηκε από τα λόγια της και δε μπόρεσε να το κρύψει. «Μη στενοχωριέσαι εσύ τώρα, σε βλέπω και έχεις… Για όνομα του Θεού! Δεν θέλω! Σκέψου θα σχολάσει ο Χρήστος, θα το δει και εντάξει τώρα…» του είπε η Ρένα Κουβελιώτη, που στη συνέχεια περιέγραψε πώς είναι να βιώνεις μια κρίση αμνησίας.

Και τόνισε: «Είμαι απόλυτα λειτουργική, κάποιες φορές έχω κρίσεις ολιγόλεπτες που τότε δεν θυμάμαι τίποτα, αλλά μόλις ηρεμήσω, τα θυμάμαι όλα. Όταν προέκυψε το πρόβλημα, η λογική που πάντα την είχα στο φτύσιμο, ήρθε και μου την έφερε. Όλες τις φορές που έχω χάσει τη μνήμη μου είμαι μόνη μου και όλες είμαι στο αυτοκίνητο και στη δουλειά. Τρομάζω, δεν είμαι βιωνική και στεναχωριέμαι, αλλά προσπαθώ να ηρεμήσω, να βρω την ταυτότητά μου και συνεχίζω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ζαμπίδης: Το βίντεο από τη στιγμή που «έπιασε» τους διαρρήκτες σπίτι του

Χριστιάνα: Συγκινεί το «αντίο» του γιου της - «Έτσι κλείσανε και τα μάτια σου»

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Η αντίδραση του ηθοποιού (vid)