GOSSIP

Τάσος Ξιαρχό: «Καταπέλτης» για την Κόνι Μεταξά – «Κατάλαβα γιατί δεν με θέλει στη ζωή της» (video)

Τάσος Ξιαρχό: «Καταπέλτης» για την Κόνι Μεταξά – «Κατάλαβα γιατί δεν με θέλει στη ζωή της» (video)
Ο Τάσος Ξιαρχό

Τάσος Ξιαρχό: Απάντησε στις δηλώσεις της Κόνι Μεταξά ρίχνοντας τα «βέλη» του 

Η Κόνι Μεταξά μίλησε χθες (7/12) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη σχέση της με τον χορογράφο. Οι δυο τους μπορεί να βρέθηκαν πριν μέρες και να μίλησαν, όμως τελικά φαίνεται πως η φιλική τους σχέση τελείωσε.

Στις τελευταίες της δηλώσεις απάντησε σήμερα ο Τάσος Ξιαρχό, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

O χορογράφος εξήγησε πως μετά την τελευταία του συνάντηση με την Κόνι Μεταξά κατάλαβε τον λόγο που οι δυο τους δε μιλάνε πλέον.

«Είναι πάντα ουδέτερη. Ο τρόπος της, είναι ο τρόπος της. Δεν μπορώ να την κρίνω για αυτό. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δε μπορείς να μιλήσει ξεκάθαρα. Όταν μιλάει η ζήλεια, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν συναντηθήκαμε κατάλαβα τον λόγο που δε με ήθελε στη ζωή της. Ο λόγος αυτός για μένα είναι γελοίος και όλα τελειώνουν εκεί.

Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό συνέβησαν εκείνη τη μέρα. Απλά κατάλαβα πως όλο αυτό είναι αλήθεια και η ζήλεια ανάμεσα στις γυναίκες είναι κάτι πάρα πολύ κακό. Όχι δεν τη νιώθω φίλη μου. Αν μου χαμογελάσει θα της χαμογελάσω και θα ήθελα να είμαι φίλος της. Το ήξερα και της το έλεγα, ότι όπου να ναι δε θα μιλάμε καν» εξήγησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πιστοποιητικό νόσησης: Στους τρεις μήνες μειώνεται η ισχύς του - Η εισήγηση της Επιτροπής

ΟΗΕ: Σε καμία περίπτωση δεν ειναι αποδεκτός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Θρήνος στο Ηράκλειο: Από τα «φώτα» και τις μεγάλες πίστες στην αυτοκτονία