GOSSIP

Ανέστης Βλάχος: «Θρίλερ» με τη διαθήκη του ηθοποιού (vid)

Διαθήκη Ανέστης Βλάχος
Ανοίγει η διαθήκη του ηθοποιού
INTIME NEWS

Δημοσιεύεται η διαθήκη του Ανέστη Βλάχου στις 24 Ιανουαρίου 2022

Το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο είχε κάνει αίτηση ο γιος του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, εξέδωσε και επίσημο έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται ως ημερομηνία δημοσίευσης της διαθήκης η 24η Ιανουαρίου 2022, με αριθμό πινακίου 28.

«Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η διαθήκη του πατέρα μου κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατό του στις 2 Σεπτεμβρίου, και ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειας. Η διαθήκη κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ, με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου» ανέφερε ο γιος του ηθοποιού, Ηρακλής Βλάχος στην εφημερίδα Espresso.

Ο Ηρακλής Βλάχος μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα του: «Ο Κ.Σ είναι κάποιος που βρήκαν εύκαιρο στον δρόμο και θα του είπαν αν μπορεί να καταθέσει μία διαθήκη και πήγε και την κατέθεσε. Θα χαρώ να τον γνωρίσω και να τον κεράσω καφέ τον Κ.Σ. Είναι μια σοβαρή συζήτηση πάνω σε ένα γελοίο στήσιμο» ανέφερε ο Ηρακλής Βλάχος.

«Δεν είναι αυτές πρακτικές του πατέρα μου. Από έρευνα, είδα ότι ο πατέρας μου δεν είχε δηλώσει περιουσιακά στοιχεία ούτε στο κτηματολόγιο ούτε στο υποθηκοφυλακείο» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Άφαντο το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ – Σε απόγνωση ο υπερτυχερός

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Έπεσε στο κενό ενώ επιδιόρθωνε κεραία στην ταράτσα - Νεκρός 65χρονος

Κρούσματα σήμερα: 5.899 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 81 θάνατοι και 709 διασωληνωμένοι