GOSSIP

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Στην πρώτη κοινή συνέντευξη αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Στην πρώτη κοινή συνέντευξη αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Προσωπικά και την Έλενα Κατρίτση.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί στην πρώτη του κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βρέθηκαν στην εκπομπή «Προσωπικά» και μίλησαν για τη γνωριμία τους, τον γάμο και την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους, τη γέννηση των διδύμων τους.

«Μου λέει γνωρίζω τη μουσική σου σε έχω παρακολουθήσει κι εγώ όπως την είδα, είδα ένα κοριτσάκι. Και της λέω εσύ με τι ασχολείσαι και πάγωσε η παρέα. Η Όλγα δεν μου μίλησε το υπόλοιπο βράδυ και της είπαν ότι μην τον παρεξηγείς γιατί έλειπε 15 χρόνια. Ήξερα ότι υπήρχε μία υπουργός Κεφαλογιάννη αλλά δεν πήγε το μυαλό μου ότι ήταν αυτή» είπε ο γνωστός συνθέτης.

Η πολιτικός έδωσε τη δική της εκδοχή των πραγμάτων:

«Ήμουν αυθόρμητη μαζί του γιατί είχα παρακολουθήσει το έργο του χωρίς να ξέρω τον ίδιο. Αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια. Ήταν πού ήταν αστεία η σκηνή με το που μου λέει εκείνος με τι ασχολείσαι εγώ μπλόκαρα ή ότι κρατάει πόζα και ξαναβρεθήκαμε έναν χρόνο μετά. Όταν τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου είπα αν κάνει ότι δεν με ξέρει θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Αλλά ήταν φιλικός και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος».

Ο Μίνως Μάτσας αναφέρθηκε και στη στιγμή που κατάλαβαν ότι θέλουν να προχωρήσουν μαζί.

«Αυτό δεν είναι κάτι που περνάω σε πρώτη φάση από τη λογική. Όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια αυτό αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ζήσαμε δύο χρόνια μαζί από τα οποία ο ένας ήταν ο χρόνος της καραντίνας και είπαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε μαζί και για όσο είμαστε σε αυτόν εδώ τον κόσμο».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για την μητρότητα

«Τα μωρά μας είναι τεσσάρων μηνών. Τα ονόματά τους δεν τα λέμε ακόμα, απλά μπορούμε να πούμε πως θα τηρήσουμε την παράδοση. Ο Μίνως και όλη η διάθεσή του, όχι απλώς να είμαστε μαζί, αλλά να μπορούμε να μοιραστούμε και με άλλους όλο αυτό που μας έδωσε, εννοώντας δύο παιδιά δικά μας. Ήταν κάτι που το είχα προσπαθήσει και το είχα κλείσει σαν κεφάλαιο και είχα φτάσει σε μία ηλικία που είχα πει πως μάλλον δεν θα έχω και άλλο περιθώριο. Επειδή είχα απογοητευτεί στο παρελθόν ήταν κάτι που δεν ήθελα να ξαναπροσπαθήσω. Χαίρομαι πάρα πολύ, θεωρώ τεράστια ευλογία ότι μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα στη ζωή, εξομολογήθηκε η γνωστή πολιτικός.

«Θεωρώ ότι ένας άντρας ξυπνάει ακόμα περισσότερο την επιθυμία αυτή. Δεν βρίσκω τη μητρότητα μόνο αποκομμένη ως κάτι που θέλει και το νιώθει ως μία δικιά της προσωπική ολοκλήρωση. Το βρίσκομαι ακόμα πιο σημαντικό όταν η μητρότητα έρχεται ως συμπλήρωμα μία σχέσης και μίας διάθεσης να είσαι με έναν άλλο άνθρωπο να κάνεις μαζί οικογένεια και να περάσεις τις αρχές και τις αξίες που είχες και εσύ ως παιδί στην δική σου οικογένεια».

«Όταν πήρα τα μωρά στα χέρια μου ήταν το συγκλονιστικότερο συναίσθημα που έχω νιώσει στη ζωή μου», δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα να προσθέτει: «Εγώ ήμουν εκεί την ώρα που γεννούσε, ήμουν δίπλα της, είχα βάλει μουσικές. Είναι σαν θαύμα, αλλά την ώρα που βγαίνουν τα μωρά εκεί υποκλίνεσαι, είναι συγκλονιστικό. Είναι ότι μεγαλύτερο μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Survivor: Τρεις αποχωρήσεις και χαμός στο συμβούλιο του νησιού - «Κατέρρευσε» η Ευρυδίκη (video)