GOSSIP

«Φουντώνει» η κόντρα Γονίδη - Παγώνη: «Φάσκει κα αντιφάσκει», λέει ο τραγουδιστής

«Φουντώνει» η κόντρα Γονίδη - Παγώνη: «Φάσκει κα αντιφάσκει», λέει ο τραγουδιστής

Η... αναπάντεχη κόντρα ανάμεσα στον διάσημο τραγουδιστή και την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών συνεχίζεται!

Νέο επεισόδιο προστέθηκε στην κόντρα ανάμεσα στην Ματίνα Παγώνη και τον Σταμάτη Γονίδη, με τον τραγουδιστή να απαντά στην πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών.

«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι, όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε! Σταμάτης» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και αυτό ήταν το ξεκίνημα της αναπάντεχης κόντρας.

Στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη, απαντώντας στον Σταμάτη Γονίδη, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δεν μπορεί να αποφασίζει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους, εάν θέλει να τον σέβονται. Γιατί διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε, υποβαθμίζεται ο ίδιος».

Όσο για το εάν ενοχλήθηκε που την αποκάλεσε γραφική, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε: «Ούτε που ασχολήθηκα, ειλικρινά».

Ωστόσο, το συμβάν δεν τελείωσε εκεί, αφού ο Σταμάτης Γονίδης επανήλθε με νέες δηλώσεις.

«Ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα και να τα βάλω στη θέση τους. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι γιατρός, ούτε επηρέασε κάποιον να το κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει» είπε μιλώντας σήμερα στο Πρωινό.

«Εγώ μίλησα και είπα για τον τρόπο, ότι είναι γραφικός, ο τρόπος που παρουσιάζει τα θέματα υγείας στον κόσμο και ακόμα θα πω και το άλλο, ότι φάσκει και αντιφάσκει σε πολλές φάσεις και την έχω δει και σε ένα κανάλι που ενώ μιλάει για πόσους νεκρούς, η κυρία γελάει» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ερωτήθηκε συγκεκριμένα για το εάν αναφέρεται στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Ναι, στην κυρία Παγώνη μιλάω. Για την κυρία Παγώνη που είδα την εκπομπή. Δεν είπα ότι είμαι γιατρός, ούτε είπα ότι η κυρία δεν είναι γιατρός. Μίλησα για τον τρόπο, λέω ξανά. Ο τρόπος που λες κάτι στον κόσμο δείχνει την μόρφωσή σου, το επίπεδό σου. Λοιπόν… Αυτή η γραφικότητα εμένα με βρίσκει αντίθετο. Εγώ ήθελα σοβαρούς ανθρώπους να μου μιλάνε για την υγεία. Εκείνη είναι που παρασύρει τον κόσμο και τον κάνει να μην θέλει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, κατά τα λεγόμενά της» κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Μονογυιού: «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση»

ΕΥΑΘ: Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση για τους απόκοσμους ήχους στη Θεσσαλονίκη

Ευρωβουλή: Nέα πρόεδρος η Ρομπέρτα Μετσόλα

Survivor Spoiler 18/1: Αποχωρεί και αλλάζουν τα δεδομένα (video)