GOSSIP

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ποιος είναι και γιατί «παίζει» παντού εδώ τόσο καιρό; (videos)

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ποιος είναι και γιατί «παίζει» παντού εδώ τόσο καιρό; (videos)
Ποια είναι η ιστορία του θεατρικού και μουσικού παραγωγού;
ANT1

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όποιο κανάλι και να γυρίσεις καθημερινά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις ένα απόσπασμα από εκείνον και την σύντροφό του, Ιλάειρα - Ποια είναι η ιστορία του θεατρικού και μουσικού παραγωγού;

Εδώ και έναν μήνα, όποιο κανάλι και να γυρίσεις στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές θα δεις τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την αγαπημένη του. Έχουμε μάθει το πώς γνωρίστηκαν, την καθημερινότητά τους, το πρώτο τους βράδυ και πρόσφατα είδαμε και τον υπερπαραγωγή αρραβώνα τους.

Ο Κύπριος παραγωγός εμφανίστηκε στην τηλεόραση για τους περισσότερους από το πουθενά και προέκυψε ένα ερώτημα. Ποιος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σε ηλικία 15 ετών πήγε ως διαγωνιζόμενος στο «Dream Show – The Music» και τραγούδησε μπροστά στη Ναταλία Γερμανού, τον Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο, εντυπωσιάζοντας μάλιστα τους κριτές.

To 2008 προσπάθησε ανεπιτυχώς να κερδίσει μία θέση στο X - Factor με το «O sole mio», ενώ δύο χρόνια αργότερα τον είδαμε ξανά στο ίδιο μουσικό σόου με μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Οι συμμετοχές του στα ριάλιτι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς το 2009 έφτασε μέχρι τον τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ενώ το 2014 συμμετείχε στο «The Voice» με την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, όμως δεν κατάφερε να περάσει στα live.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η ενασχόλησή του με το θέατρο

Μετά τα μουσικά ριάλιτι, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο και τη μουσική. Μάλιστα ήταν συμπαραγωγός σε θεατρική παράσταση και αποκάλυψε τα ονόματα ηθοποιών που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποχώρησε από τον θίασο και από την παράσταση που θα κάναμε γιατί ήταν ανεμβολίαστος. Δεν είχε εμβολιαστεί. Κανένας παραγωγός δεν μπορεί να υποχρεώσει τους ηθοποιούς να εμβολιαστούν με το ζόρι. Απλά ήταν η γραμμή της παραγωγής αυτή που είχαμε χαράξει με την Βάσια την Παναγοπούλου γιατί ήταν εμβολιασμένοι όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Τον είχαμε ενημερώσει και μας είχε πει ότι έχει τη διάθεση να το κάνει. Δεν έκλεινε ποτέ αυτή η ημερομηνία και δυστυχώς έπρεπε να λυθεί αυτό το θέμα».

«Δυστυχώς πέρασα πολύ δύσκολα και το καλοκαίρι με το θέμα αυτό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, που είναι πολύ γνωστός και αγαπητός και αναγκάστηκα να προχωρήσω σε παραστάσεις χωρίς αυτόν. για μια περίοδο παρόλο που τον ήθελα πάρα πολύ. Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο» πρόσθεσε με στόμφο στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Από τότε ξεκίνησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου να βγαίνει στην τηλεόραση και να μας παρουσιάζει την αγαπημένη του, το τι φοράνε, το πως ετοιμάζονται για τον αρραβώνα τους, το δαχτυλίδι και γενικά βλέπαμε την καθημερινότητά τους σαν να ήταν μέσα στο «Big Brother».

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αποκαλύψει και την πρώτη βραδιά που πέρασε μαζί με την αγαπημένη του Ιλάειρα, κάνοντας μία δήλωσε που συζητήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν πως ήταν η πρώτη τους ερωτική συνεύρεση με όλες αυτές τις λεπτομέρειες που ΔΕΝ θα θέλατε να ξέρατε, αλλά τις μάθατε αφού δεν αφήσανε εκπομπή που δεν φιλήθηκαν, τραγούδησαν, χαμογέλασαν και λοιπά.

«Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου. Από ότι μαθαίνω από τα πεθερικά μου, στον αρραβώνα στον Άγιο Κωνσταντίνο ετοιμάζουν πολλά και διάφορα. Εμένα πάντως μου είπαν να πάω χωρίς κοσμήματα, γιατί ξέρετε ότι φοράω. Ακούω και για κάτι αρνιά που θα ψηθούν σε όλη την πλατεία του χωριού», έτσι και έγινε.

Πρόσφατα, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν καλώντας περισσότερα από 300 άτομα, σε μία τελετή που θύμιζε κάτι περισσότερο από γάμο. Φυσικά όλα τα κανάλια και πάλι ήταν εκεί και κατέγραψαν κάθε στιγμή της ευτυχισμένης ημέρας του ζευγαριού.

Γιατί τόση δημοσιότητα ξαφνικά; Το ξέρει μόνο ο ίδιος και η σύντροφός του, πάντως αυτή η σε δημόσια θέα σχέση, μόνο καλό δεν φαίνεται να του κάνει καθώς στα social media έχει αποκτήσει περισσότερους haters παρά θαυμαστές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.