GOSSIP

Μπρους Γουίλις: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από αφασία

Μπρους Γουίλις: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από αφασία
O Μπρους Γουίλις με τη σύζυγό του Emma.
instagram

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις, 67 ετών, βάζει τέλος στην καριέρα του για «λόγους υγείας», κυρίως επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα λόγου, ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά του

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή αυτή, η σύζυγός του Emma Heming Willis ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram δύο φωτογραφίες με την λεζάντα: «Η μαμά και ο μπαμπάς στον αγαπημένο τους βιότοπο».

Τις φωτογραφίες έβγαλε η 10χρονη κόρη του ζευγαριού Mabel Ray Willis, που γιόρτασε τη 13η επέτειο γάμου του τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με το Page Six, ο Willis αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα να θυμηθεί τα λόγια του στις ταινίες.

Ο Μπρους Γουίλις ήταν ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς ταινιών δράσης τις δεκαετίες του ’90 και του 2000. Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε απέφεραν έσοδα άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε όλον τον κόσμο.

Ο Γουίλις έγινε αρχικά γνωστός από τον ρόλο του στην τηλεοπτικήυ σειρά «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τη Σίμπιλ Σέπαρντ. Η ταινία δράσης «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» (Die Hard) και ο ρόλος του ανίκητου Τζον Μακλέιν, το 1988, τον έκανε σταρ. Ακολούθησαν πολλές ταινίες δράσης, επιστημονικής φαντασίας και θρίλερ, όπως «Οι δώδεκα πίθηκοι», «Το πέμπτο στοιχείο», το «Pulp Fiction» η «Έκτη Αίσθηση». Γύρισε συνολικά άλλες τέσσερις ταινίες στη σειρά Die Hard, χωρίς όμως την ίδια επιτυχία. Δεν δίστασε, τα τελευταία χρόνια, να αυτοσαρκαστεί σε ταινίες όπως «Οι Αναλώσιμοι» και «Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας».

Στη σαραντάχρονη καριέρα του τιμήθηκε με μία Χρυσή Σφαίρα και δύο βραβεία Έμι.

Διαβάστε επίσης:

Μπρους Γουίλις: 10 ρόλοι που τον έβαλαν για πάντα στην καρδιά μας!