GOSSIP

Καίτη Γαρμπή: Η αποκαλυπτική φωτογραφία μέσα στη μπανιέρα και η ιστορία της pic)

Καίτη Γαρμπή: Η αποκαλυπτική φωτογραφία μέσα στη μπανιέρα και η ιστορία της pic)
H απίστευτη φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή από το κλιπ «Ξυπόλητη χορεύω»
Instagram: kaitigarbi

H απίστευτη φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή από το κλιπ «Ξυπόλητη χορεύω»

Η Καίτη Γαρμπή μετράει ήδη πάνω από 30 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο τραγούδι, με νέα αλλά και παλιά κομμάτια της να ακούγονται συνεχώς σε ραδιόφωνα και μαγαζιά.

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, όμως ήταν και είναι λαμπερή και μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να θυμηθεί τα… παλιά.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε μια φωτογραφία της πριν από 30 χρόνια από το κλιπ «Ξυπόλυτη Χορεύω». Η τραγουδίστρια ποζάρει μέσα σε μπανιέρα γεμάτη αφρούς και χαμογελώντας κοιτάζει το φακό με το χαρακτηριστικό της βλέμμα.

Μάλιστα ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας το παρασκήνιό της.

«Σκαλίζοντας ένα παλιό άλμπουμ βρήκα αυτή τη φωτογραφία, τη μόνη έγχρωμη από το κλιπ «Ξυπόλητη χορεύω»!

Θυμήθηκα πως ο σπουδαίος σκηνοθέτης Νίκος Σούλης μου είχε ζητήσει να μπω στη μπανιέρα με τα ρούχα, είπε να με σκεπάσουν μ ένα χοντρό νάιλον για να μη βραχούν τα ρούχα μου κι από πάνω μου έριξαν νερό και αφρόλουτρο για να γίνει σαπουνάδα! Και κάθε τόσο έφτιαχναν σαπουνάδα γιατί δεν κρατούσε πολλή ώρα!

Τι ωραία χρόνια τότε και τι ωραίες δουλειές που κάναμε! Αλλά και τώρα, σήμερα σχεδόν 30 χρόνια μετά, το ίδιο τραγούδι παραμένει ζωντανό και μάλιστα φέτος στη γιορτή της γυναίκας 8/3 έγινε η σημαία της φεμινιστικής ομάδας της Βέροιας «Κιλοτίνα» παραφράζοντας ένα στίχο που πολύ του ταίριαξε και νομίζω πως κάθε τέτοια μέρα στη γιορτή της γυναίκας κι εγώ μ αυτό το στίχο θα το λέω!», έγραψε η τραγουδίστρια.