GOSSIP

Καταγγελία Ειρήνης Στεριανού από το GNTM: «Σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει»

Καταγγελία Ειρήνης Στεριανού από το GNTM: «Σκηνοθέτης προσπάθησε να με αποπλανήσει»
Instagram

Το μοντέλο εξομολογήθηκε πως σκηνοθέτης προσπάθησε να την αποπλανήσει κατά τη διάρκεια οντισιόν

Συγκλόνισε με την εξομολόγησή της η Ειρήνη Στεριανού, όταν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», για την προσπάθεια σκηνοθέτη να την αποπλανήσει, ενώ άσκησε και κριτική στο GNTM.

Όπως κατήγγειλε το μοντέλο, έχει χάσει δουλειές λόγω της εμφάνισής της, αλλά και εξαιτίας σκηνοθετών που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την εικόνα της.

«Σε οντισιόν για ταινία μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει», ανέφερε και πρόσθεσε πως «ενώ είχα κλείσει τη δουλειά, είχα πάει να μάθω περισσότερα για τον ρόλο και δεν ήταν καν αυτό που έγραφε το σενάριο. Έφυγα».

Η κριτική στο GNTM

Η Ειρήνη Στεριανού εκτόξευσε τα πυρά της εναντίον του GNTM, του ριάλιτι μόδας μέσα από το οποίο την γνωρίσαμε.

«Όλοι οι κριτές του GNTM ήταν μόνο στα γυρίσματα. Δεν νοιάστηκαν, πιστεύω το έβλεπαν σαν δουλειά τους, δεν ήρθε κάποιος να με συμβουλεύσει. Στο GNTM εκτός από την Βίκυ Καγιά τους άλλους δεν τους ξέραμε τότε, έγιναν γνωστοί μέσα από αυτό. Δεν είναι τόσο για τους παίκτες το ριάλιτι, είναι για τους κριτές», δήλωσε.

Για τη διαρροή προσωπικών της φωτογραφιών

Το μοντέλο δήλωσε επίσης πως εδώ και έναν χρόνο πηγαίνει σε ψυχολόγο, από τότε που πρώην σύντροφός της δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες τους. Η ίδια δεν ήθελε να το πει αρχικά στους γονείς της.

«Δεν το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα τώρα που το δημοσιοποίησα κάπως. Δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω. Ζούνε σε ένα χωριό, που όπως και να το κάνεις, είναι χωριό, είναι κλειστή κοινωνία. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα επεξεργαστούν όπως οι νέες γενιές. Φοβήθηκα, όμως μίλησα και με κατάλαβαν», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Στεριανού: Πιο «καυτή» από ποτέ! Οι φωτογραφίες που «έριξαν» το Instagram

Ειρήνη Στεριανού: Άλλαξε το μελαχρινό και είναι… κόλαση! (photos)

Ειρήνη Στεριανού: Η ακατάλληλη φωτογραφία που δυσκόλεψε τη ζωή της (video)