MEDIA

Survivor: Η Σοφιάννα μίλησε για τη «σχέση» της με τον Άρη - «Η Αντωνά τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι»

Survivor: Η Σοφιάννα μίλησε για τη «σχέση» της με τον Άρη - «Η Αντωνά τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι»
Glomex

Survivor: Η Σοφιάννα έδωσε την δική της απάντηση για όσα συνέβησαν στο ριάλιτι επιβίωσης και ακούστηκαν για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη

Η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έλεγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τη «σχέση» που είχε η ίδια και τον Άρη Σοϊλέδη.

«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν γιατί είμαι αυστηρός κριτής με τον ίδιο μου τον εαυτό. Η φήμη αυτή για μένα και τον Άρη ήταν ανυπόστατη και πολύ προσβλητική. Φυσικά ήταν και για τη Μαρία Αντωνά, η οποία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, να μπω στη θέση της. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω ότι όταν έχεις μια σχέση, πόσο μάλλον όταν προβάλλεται αυτή σχέση», δήλωσε αρχικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Και πρόσθεσε:«Είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι σε μια εκπομπή και καλείσαι να σχολιάσεις ενδεχομένως περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται ο σύντροφός σου. Φαντάζομαι πόσο άσχημο μπορεί να ήταν για την ίδια όλο αυτό που βίωνε».

Επίσης σημείωσε πως:«Υπάρχει ένα κενό στους τηλεθεατές. Εμείς μιλήσαμε με όλη την ομάδα και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε ότι αυτό που έκανε ήταν στα πλαίσια του τρολ».