GOSSIP

Μαρίνα Τσιντικίδου: Είχα ρίξει φαγουρόσκονη στα παπούτσια άλλου μοντέλου, της άξιζε

Μαρίνα Τσιντικίδου: Είχα ρίξει φαγουρόσκονη στα παπούτσια άλλου μοντέλου, της άξιζε
Το πρώην μοντέλο Μαρίνα Τσιντικίδου αναφέρθηκε σε ιστορίες από το χώρο του μόντελινγκ
Instagram/Μαρίνα Τσιντικίδου

Το πρώην μοντέλο Μαρίνα Τσιντικίδου αναφέρθηκε σε ιστορίες από το χώρο του μόντελινγκ

Για την καριέρα της ως μοντέλο στη δεκαετία του ’90 αλλά και για άγνωστα περιστατικά της περιόδου εκείνης μίλησε στο MEGA η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Αρχικά το πρώην μοντέλο αποκάλυψε ότι κάποτε είχε ρίξει φαγουρόσκονη στα παπούτσια άλλου μοντέλου «γιατί κάποια με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ, ήταν θρασύτατη, της άξιζε. Δεν έπιασε όμως, δεν έγινε τίποτα».

Η Μαρίνα Τσιντικίδου ρωτήθηκε και για το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητηθεί όταν εργαζόταν ως μοντέλο λέγοντας ότι σε φωτογράφηση είναι να κάνουμε μαγιό σε θάλασσα Δεκέμβρη και σε καύσωνα χειμωνιάτικα ρούχα, που λιποθύμησα προς το τέλος της ημέρας».

Η ίδια εξομολογήθηκε, επίσης, ότι «δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση των χρήματων από τις χρυσές εποχές του modelling, ευχαριστιόμουν αυτό που συνέβαινε, δεν μπορούσα να σεβαστώ τα χρήματα. Ίσως να ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω».

Πάντως στην Μαρίνα Τσιντικίδου δεν έχει λείψει καθόλου ο χώρος του μόντελινγκ «να βάφομαι και να είμαι περιποιημένη, ψάχνουν να σου βρουν ατέλειες» προσθέτοντας πως «έχω ακούσει πολλά για την εμφάνισή μου και τους έλεγα “hello, είμαι εδώ, σας ακούω”».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή το πρώην μοντέλο είπε ότι «είχα έναν αρραβώνα, αλλά με είχε αγχώσει αυτή η δέσμευση. Αλλά δεν ήμουν κατά των σχέσεων. Και αγάπησα πολύ και με αγάπησαν πολύ».

Όπως είπε, τέλος, «μικρή δεν ήμουν το ωραίο κορίτσι του σχολείου, ήμουν πολύ αδύνατη, άργησα να γίνω γυναίκα, γύρω στα 17 κατάλαβα ότι με κοιτάνε αλλιώς. Μέχρι τα 17 δεν φορούσα ποτέ φούστα γιατί με κορόιδευαν για τα αδύνατα ποδιά, φορούσα τζιν κάτω από τη φόρμα για να τα γεμίζω».