GOSSIP

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύονται σήμερα στην Ιταλία

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύονται σήμερα στην Ιταλία
Στην Ιταλία ταξίδεψε σύσσωμη η οικογένεια Kardashian/Jenner!
Instagram

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Πληροφορίες λένε ότι το επιβλητικό Castello Brown, το κάστρο που δεσπόζει στο Πορτοφίνο, νοικιάστηκε για να γίνει το μεγάλο και πολυτελές event

Οι γαμήλιοι εορτασμοί της Kourtney Kardashian και του Travis Barker φέρονται να είναι σε εξέλιξη, καθώς σήμερα αναμένεται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στο Πορτοφίνο της Ιταλίας.

Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι τέλεσε τον πολιτικό γάμο του, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του και το απόγευμα της Κυριακής θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία των αγαπημένων του προσώπων. Πληροφορίες λένε ότι το επιβλητικό Castello Brown, το κάστρο που δεσπόζει στο Πορτοφίνο, νοικιάστηκε για να γίνει το μεγάλο και πολυτελές event.

Στην Ιταλία ταξίδεψε σύσσωμη η οικογένεια Kardashian/Jenner! Μπορεί στον πολιτικό γάμο τους στην Santa Barbara να μην έδωσε κανείς το παρών, ωστόσο στο Portofino βρίσκονται ήδη η Kim, η Khloe, η μητέρα της Kris Jenner αλλά και οι δυο μικρότερες αδερφές της Kylie και Kendall Jenner.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker τους κάλεσαν σε δείπνο σε ένα εντυπωσιακό γιοτ, ενώ μια μέρα πριν πραγματοποίησαν το pre-wedding party τους. Οι φωτογραφίες των διάσημων αδερφών κυκλοφόρησαν σε όλο το διαδίκτυο με τις Kardashian να κάνουν… «ντόλτσε βίτα» στην Ιταλία!

Διαβάστε επίσης:

Kourtney Kardashian-Travis Barker: Ο λόγος που αποφάσισαν να παντρευτούν στην Ιταλία

Η Ferrari απαγορεύει στις Kardashian να αγοράσουν αυτοκίνητα της

To εξώφυλλο του Sports Illustrated φιλοξενεί την Kim Kardashian αλλά το κράξιμο δεν λείπει