GOSSIP

Λευτέρης Πανταζής: Αποκάλυψε πώς προέκυψε το παρατσούκλι «ΛΕΠΑ» (video)

Λευτέρης Πανταζής: Αποκάλυψε πώς προέκυψε το παρατσούκλι «ΛΕΠΑ» (video)
Ο τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα του επαγγελματικά του βήματα

Λευτέρης Πανταζής: Ο τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα του επαγγελματικά του βήματα

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «OPEN Weekend» και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς βγήκε το παρατσούκλι «ΛΕΠΑ».

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε: «ήμουν στην Ιταλία, είχα πάει για μια συναυλία και στο αεροδρόμιο βλέπω ξαφνικά σε ένα διαφημιστικό «Κολόνια Αλέν Ντελόν». Τρελάθηκα. «Αυτός είναι καλύτερος;» λέω, «θα βγάλω και γω κολόνια». Και βγάλαμε κολόνια για τις γυναίκες. Όμως η κολόνια λεγόταν «Λευτέρης Πανταζής». Μου λέει, λοιπόν, ένας φίλος διαφημιστής πως σκέφτηκε ένα γαλλικό όνομα «ΛΕΠΑ». Και έτσι γεννήθηκε το ΛΕΠΑ».

«Τα πρώτα χρόνια στην πίστα ήταν πάρα πολύ δύσκολα, όμως μπήκα στο τραγούδι και τώρα κλείνω περίπου τέσσερις δεκαετίες. Δεν είναι τίποτα εύκολο, δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα, έχω δουλέψει πάρα πολύ και συνεχίζω να δουλεύω γιατί αγαπώ αυτό που κάνω και ο κόσμος μού δίνει την αγάπη του και μου δίνει οξυγόνο να συνεχίζω» συνέχισε ο ίδιος.

Ο Λευτέρης Πανταζής κατέληξε λέγοντας: «Λόγω της δουλειάς έχω στερηθεί το παιδί και την οικογένεια μου όμως, επειδή και η κόρη μου τώρα κάνει αυτή τη δουλειά, καταλαβαίνει γιατί ο μπαμπάς έλειπε τόσα χρόνια».