ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι – Μέγκαν: Σπάνε τα πρωτόκολλα! Τα «καυτά» φιλιά και τα γλυκόλογα - «Είσαι ο ήρωάς μου»

Χάρι – Μέγκαν: Σπάνε τα πρωτόκολλα! Τα «καυτά» φιλιά και τα γλυκόλογα - «Είσαι ο ήρωάς μου»
O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.
twitter

Πιασμένοι χέρι - χέρι εμφανίστηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ - Οι Σάσσεξ θέλοντας να απασχολήσουν για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ φιλήθηκαν κάνοντας τα φλας να αστράψουν  

Φρένο στις φήμες για προβλήματα στον γάμο τους επιχειρούν να βάλουν οι Σάσσεξ. Η Μέγκαν Μαρκλ με λουκ Ελίζα Ντούλιτλ, από το μιούσικαλ «Ωραία μου Κυρία», βράβευσε τον σύζυγό της μετά την νίκη της ομάδας του στο Horse Polo χαρίζοντάς του ένα φιλί σε κοινή θέα λέγοντάς τους ότι «είναι ο ήρωά της».

Η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε με πουά μπλούζα, εντυπωσιακό μαύρο καπέλο και φαρδύ σορτς για την εκδήλωση στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Ο Πρίγκιπας εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα πόλο Los Padres, έχοντας μεγάλη εμπειρία αφού έχει ασχοληθεί με το άθλημα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον αδερφό του Ουίλιαμ.

Το κλαμπ διευθύνεται από τον φίλο του Nacho, ο οποίος είπε ότι ήταν «ενθουσιασμένος» που ο δούκας εντάχθηκε στην ομάδα.

Η ομάδα, που έχει αγωνιστεί σε μια σειρά από αγώνες τις τελευταίες εβδομάδες, πήρε το τρόπαιο Lisle Nixon Memorial.

Στα χνάρια των... Καρντάσιαν

Ο Χάρι και η Μέγκαν μαγνητοσκοπούν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στιγμές της καθημερινότητάς τους για το Netflix, στο πλαίσιο μιας «χρυσής» συμφωνίας, 100 εκατομμυρίων δολαρίων που έχουν κάνει με την αμερικανική πλατφόρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εν όψει του ταξιδιού τους στη Βρετανία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, η μονάρχης φέρεται να έχει απαγορέψει την πρόσβαση των τηλεοπτικών συνεργείων του Netflix στο παλάτι.

Επίσης όπως έγινε γνωστό από τα βρετανικά ΜΜΕ η Μέγκαν και ο Χάρι δεν θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Την ίδια στιγμή σε φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail o πρίγκιπας Χάρι έκανε φαίνεται να στο γήπεδο Horse polo στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Το δημοσίευμα της Daily Mail

«Παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε τη βασιλική του ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο 37χρονος απέδειξε για άλλη μια φορά ότι το πάθος του για ένα από τα πιο παραδοσιακά αθλήματα της χώρας του παραμένει ισχυρό καθώς ενώθηκε με τους συμπαίκτες να απολαμβάνουν το αγώνισμα σε έναν αγώνα», αναφέρει η Daily Mail.

Διαβάστε επίσης:

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: «Μπλοκάρει» η βασίλισσα Ελισάβετ τις κάμερες του Netflix για Χάρι και Μέγκαν