GOSSIP

Έρρικα Πρεζεράκου: «Είχα χάσει τόσο αίμα που κινδύνευα να μου κόψουν όλο το χέρι» (vid)

Έρρικα Πρεζεράκου: «Είχα χάσει τόσο αίμα που κινδύνευα να μου κόψουν όλο το χέρι»
Όσα είπε για το ατύχημα που είχε η Έρρικα Πρεζεράκου τον Αύγουστο του 2020
ΕΡΤ

Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε μεταξύ άλλων για το ατύχημα που είχε σε σκάφος αναψυχής τον Αύγουστο του 2020

«Επειδή είχα μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον, όπου ο μπαμπάς μου είχε σκάφος αναψυχής κι έχω δει απώλειες ανθρώπων από προπέλα είναι ό,τι πιο επικίνδυνο. Ήξερα την ώρα που άκουσα τον ήχο, ότι μπορεί να μην καταφέρω να ζήσω. Την ώρα που έπεσα στο νερό, έκανα κωλοτούμπες οπότε δεν ήξερα πού βρίσκομαι», είπε για το ατύχημά της η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Αν δεν ήταν το χέρι μου πιο ψηλά και ήταν τα μαλλιά μου, δεν θα μιλούσαμε τώρα. Άκουσα τον ήχο και δεν ήξερα πού με είχε χτυπήσει η προπέλα. Την ώρα που βγήκα κι είδα το χέρι μου, είναι αυτό το ένστικτο επιβίωσης που έχουμε όλοι, κι άρχισα να κολυμπάω κι έλεγα θα το φτιάξουν το χέρι μου στο νοσοκομείο και θα είμαι καλά. Αυτό με έσωσε», συμπλήρωσε.

«Έχασα σχεδόν το μισό μου αίμα. Άκουγα στο ελικόπτερο που έλεγαν θα σου κόψουμε το χέρι από τον ώμο. Είχα χάσει τόσο αίμα, που το χέρι κινδύνευε να κοπεί ολόκληρο. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που ζω. Πιο πολύ με ζόρισε η συμπεριφορά του οδηγού, ο οποίος ούτε ήρθε καν μαζί μου επάνω. Έλεγε ψέματα κι ήταν σοκαριστικό σε ανθρώπινο κομμάτι», κατέληξε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της Έρρικας Πρεζεράκου: