GOSSIP

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Οι νέες δηλώσεις μετά τον χωρισμό του με την Κάτια Ταραμπάνκο (vid)

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Οι νέες δηλώσεις μετά τον χωρισμό του με την Κάτια Ταραμπάνκο (vid)
«Θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια; Είναι δυνατόν;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: «Θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια; Είναι δυνατόν;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Κάτια Ταραμπάνκο και ο σύντροφος της, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Την αποκάλυψη έκανε ο tattoo artist στην εφημερίδα Espresso, αποκαλύπτοντας πως η πρώην παίκτρια του Survivor βρήκε άλλον σύντροφο ενώ ήταν μαζί σε σχέση!

Ο πρώην σύντροφος της Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της μετά τον χωρισμό.

«Δεν τη συνόδεψα στο “Yes I do”. Όπως έχει πει και η ίδια, δεν μπορώ να βρίσκομαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Υπάρχει μεγάλη πικρία. Απογοήτευσε, όχι πικρία. Απογοήτευση, γιατί έτσι όπως έγιναν τα πράγματα κανένας δεν τα ήθελε. Από όσο ξέρω η Κάτια έχει κάτι άλλο στη ζωή της από όσο ξέρω. Έτσι λένε οι φήμες, κάτι άλλο δεν ξέρω. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της. Το μόνο πράγμα που της είπα είναι καλή τύχη. Δεν επικοινώνησε μαζί μου. Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Έχω να τρέξω δουλειές σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη, θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια; Είναι δυνατόν; Εκείνη με έφερε στο προσκήνιο και εκείνη ήθελε να μην είμαι μαζί της στο προσκήνιο», είπε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Χώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο: «Τα έφτιαξε με άλλον ενώ ήμασταν μαζί»