GOSSIP

Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν ένα από τα «θύματα» της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»

Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν ένα από τα «θύματα» της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»
«Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα»
Intime

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Λιάνης, σε μία συνέντευξη από καρδιάς, στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη

Ο Γιώργος Λιάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την καριέρα του ως πολιτικός, ενώ εξήγησε και τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει στη ζωή του ο έρωτας.

Σχολιάζοντας αρχικά τον ρόλο που έχουν οι δημοσιογράφοι σήμερα, είπε:

«Είναι ένα φαινόμενο αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει δικαστές, εισαγγελείς. Τα πάντα. Ήμουν ο πρώτος που έφτασε στο Κωσταλέξι. Η υπόθεση της Ελένης Καρυώτη ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός για τη ζωή μου. Ο κόσμος μας λάτρευε, δεν πληρώναμε στα ταξί» και συνέχισε:

«Στην εκπομπή για τον Κοεμτζή θέλαμε να δείξουμε ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πήραμε το μέρος του περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Τι να πεις σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της»;

Αναφορικά με την καριέρα του στην πολιτική, ο ίδιος δήλωσε: «Μετανόησα αργά που μπήκα στην πολίτικη. Έμεινα 24 χρονιά. Ήταν πολλά».

Στην πορεία της συνέντευξης, σχολίασε ακόμη ότι: «Στα 80 μου το σύνθημά μου είναι “ποτέ συνταξιούχος”. Ό,τι μπορούσα να κάνω στα 20, μπορώ να το κάνω και στα 80».

Για τον έρωτα και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του, ο δημοσιογράφος είπε:

«Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα. Νομίζω ότι αγάπησα περισσότερο από ό,τι αγαπήθηκα. Ποτέ δε θα έλεγα σε μία γυναίκα που αγαπώ να με παντρευτεί. Οι γάμοι μου ήταν αποφάσεις των συντρόφων μου. Είμαι ο πιο ακατάλληλος στο να προτείνω το σωστό μοντέλο οικογένειας. Δεν στάθηκα καλός πατέρας. Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα καλός πατέρας, γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλειά μου. Ευτυχώς τα παιδιά μου είχαν γενναιόδωρες μητέρες που δεν τα φανάτισαν εναντίον του πατέρα τους. Κατάφερα να τα κατακτήσω αργότερα. Με πολύ πόνο όμως».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και την ομορφιά της, λέγοντας ότι:

«Έχω πολύ διαφορετικές εικόνες της Ελένης Μενεγάκη στο μυαλό μου. Έτυχε να μας βραβεύσει για τους “Ρεπόρτερς” όπου διαβατήριο της Ελένης ήταν η ομορφιά και ήμουν κι εγώ ένα από μοιραία θύματα της ομορφιάς της. Με τα χρόνια βλέπω μία ανθεκτική γυναίκα, μία εξαιρετική επαγγελματία. Αυτό ξεπερνάει την ομορφιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα