GOSSIP

Έλτον Τζον: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο τραγουδιστής λίγο πριν τραγουδήσει στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Έλτον Τζον: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο τραγουδιστής λίγο πριν τραγουδήσει στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο
Ο Έλτον Τζον σε αναπηρικό αμαξίδιο.
twitter

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες του Έλτον Τζον ο οποίος μεταφέρετε με τη βοήθεια αναπηρικού αμαξιδίου.

Ο 75χρονος τραγουδιστής εθεάθη στο αεροδρόμιο της Λειψίας ενώ ήταν καθισμένος στο αμαξίδιο λίγα 24ωρα πριν τραγουδήσει στη μεγάλη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο καλλιτέχνης, το 2019 είχε αποκαλύψει ότι χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Η μεγάλη συναυλία

Οι Queen + Adam Lambert θ' ανοίξουν, στις 4 Ιουνίου, τη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ στα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ στο Λονδίνο.

Το εμβληματικό βρετανικό ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί σ' ένα εντυπωσιακό σόου, στο οποίο θα συμμετέχουν επίσης αστέρες όπως οι Duran Duran, η Diana Ross, ο Andrea Bocelli, ο Craig David, η Alicia Keys, ο Nile Rodgers, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Αγγλία φέτος στην Eurovision, ο Sam Ryder, η Ella Eyre, οι Elbow, ο μεγάλος συνθέτης Hans Zimmer, η Mabel, ο Jax Jones, η Celeste, ο Άγγλος DJ Sigala, αλλά και ο Elton John, του οποίου η εμφάνιση θα είναι από βίντεο δεδομένου ότι εκείνος βρίσκεται ταυτόχρονα σε περιοδεία στην Ευρώπη, όπως αναφέρει το BBC News.

Την εκδήλωση αναμένεται να παρακολουθήσουν 22.000 άτομα. Δέκα χιλιάδες εισιτήρια θα διατεθούν στο ευρύ κοινό και 7.500 σε εργαζόμενους σε καίριες θέσεις, μέλη των ενόπλων δυνάμεων, εθελοντές και εργαζόμενους σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η συναυλία θα μεταδοθεί ολόκληρη από το BBC στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο.