GOSSIP

Μαλού: Πήρε το πτυχίο της στη Φιλολογία μετά από χρόνια και στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα

Μαλού: Πήρε το πτυχίο της στη Φιλολογία μετά από χρόνια και στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα
Η Μαλού Κυριακοπούλου
Instagram / malu_kiriakopoulou

Πτυχιούχος Φιλολογίας είναι πλέον η Μαλού Κυριακοπούλου.

Το πτυχίο της πήρε η Μαλού Κυριακοπούλου. Η τραγουδίστρια, που έγινε ευρέως γνωστή το 2011 μέσα από τη συμμετοχή της στο Greek Idol, αποφάσισε μετά από χρόνια να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Φιλολογία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση και εξήγησε τους λόγους που το καθυστέρησε. Η καριέρα της στη μουσική, σε συνδυασμό με τη μητρότητα, την απομάκρυναν για λίγο από τον στόχο της, όπως είπε η ίδια. Το ότι δεν είχε ολοκληρώσει ακόμα τις σπουδές της, αποτελούσε πάντα μια ανοιχτή πληγή για την ίδια και για αυτό να κλείσει αυτή την πληγή και τα κατάφερε.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από την ορκωμοσία της έγραψε: «Τα φοιτητικά μου χρόνια διήρκησαν δυο έτη , πήρα την απόφαση πριν χρόνια να παγώσω τις σπουδές μου για να ακολουθήσω τη μουσική μου ζωή στην Αθήνα ! Ήταν μια “πληγή” ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια και πάντα με βασάνιζε η ερώτηση “πότε θα πάρεις το πτυχίο σου ; …” , στο τέλος με νευρίαζε και μου προκαλούσε άρνηση γιατί κάθε φορά που σκεφτόμουν “πως θα μπορούσα να τα καταφέρω;” πάντα έπεφτα σε αδιέξοδο , δεν υπήρχε χρόνος , η απόσταση ήταν μεγάλη , τα χρόνια περνούσαν και η αποχή μου από την σχολή με απομάκρυνε χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο πολύ από το να ολοκληρώσω τις σπουδές μου! Ύστερα έγινα μαμά ,άλλαξαν πολλά , έπρεπε να διαχειριστώ τη μητρότητα και μια απαιτητική δουλειά , η “πληγή” μεγάλωσε και υπό τις τότε συνθήκες ήταν απλά ένα αστείο αυτό που τελικά συνέβη σήμερα … Σήμερα λοιπόν ορκίστηκα και πήρα το πτυχίο μου στη Φιλολογία , εκπλήρωσα έστω και αργά αυτό που κάποτε άφησα στη μέση , το πήρα , το βάζω στη βαλίτσα μου και συνεχίζω πιο ολοκληρωμένη ψυχικά τη μεγάλη μου αγάπη που είναι η Μουσική ! Μπορείς τα πάντα σε όποιον χώρο και σε όποιον χρόνο είσαι έτοιμος εσύ… κλείσε τα αυτιά σου, βγες έξω και κυνήγα τα όνειρα σου…».