GOSSIP

Σακίρα – Πικέ: Το οικογενειακό ταξίδι για χάρη του γιου τους πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Σακίρα – Πικέ: Το οικογενειακό ταξίδι για χάρη του γιου τους πριν την ανακοίνωση του χωρισμού
Η Σακίρα με τον Πικέ.

Η Σακίρα και ο Πικέ αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τον χωρισμό τους με μια λιτή ανακοίνωση, καθώς, τα δημοσιεύματα είχαν πάρει «φωτιά».

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους στη προσωπική τους ζωή, ωστόσο, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις για χάρη των δυο παιδιών τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Σακίρα και ο Πικέ λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους πραγματοποίησαν ταξίδι στην πόλη Χλουμπόκα της Τσεχίας το πρώτο σαββατοκύριακο μετά τον επίσημο χωρισμό τους, προκειμένου να είναι δίπλα στον 8χρονο τους γιο, Μίλαν, ο οποίος συμμετείχε σε ένα τουρνουά μπέιζμπολ.

Σύμφωνα με το El Periodico, το οποίο αποκάλυψε το ταξίδι του πρώην ζευγαριού στην Τσεχία, Πικέ και Σακίρα επισημοποίησαν τον χωρισμό τους το Σάββατο (4/6), ωστόσο ουσιαστικά έχουν πάψει να είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους έχουν κληθεί από την δικαιοσύνη της Ισπανίας για φοροδιαφυγή και αρκετοί υποστηρίζουν ότι αυτό ίσως είναι και ο λόγος που στάθηκε αφορμή για να χωρίσουν οι δυο τους.