GOSSIP

Βαλέρια Κουρούπη: Οι δηλώσεις της για το body-shaming και το προσωπικό της βίωμα

Βαλέρια Κουρούπη: Οι δηλώσεις της για το body-shaming και το προσωπικό της βίωμα
Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στην εκπομπή «Κυψέλη» για το ζήτημα του body-shaming το καλοκαίρι στις παραλίες.
GLOMEX

Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη παρευρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κυψέλη» και μίλησε για το φαινόμενο του body-shaming καθώς και για το προσωπικό της βίωμα σε μικρότερη ηλικία.

Η δημοφιλής ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη, καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κυψέλη», την Δευτέρα (6/6), αναφέρθηκε στο κοινωνικό θέμα του body-shaming στην παραλία το καλοκαίρι και μίλησε για το βίντεο που δημιούργησε πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Η ηθοποιός περιέγραψε την προσωπική της εμπειρία με αυτή την στάση που δυστυχώς επικρατεί όλο και περισσότερο κάθε καλοκαίρι. Παρά το γεγονός πως σήμερα διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, η ίδια έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση και τα συναισθήματά της ήταν πολύ δυσάρεστα.

Η ίδια παρατήρησε ανθρώπους γύρω της να παλεύουν να αλλάξουν ή να αποδεχθούν την εμφάνισή τους και κατακρίνει το γεγονός πως η εικόνα των ανθρώπων δημιουργείται από τρίτους τόσο επιφανειακά.

«Βλέπω ανθρώπους γύρω μου και φίλους μου που ζορίζονται. Λένε ότι δεν αγαπάνε το καλοκαίρι, γιατί τότε κρίνεσαι. Πέρα από την ομορφιά έχει και μια γύμνια, βγάζουμε τα χεράκια μας και τα ποδαράκια μας έξω.[...]Μου φαίνεται αδιανόητο αυτό», ανέφερε.

«Εγώ θυμάμαι μικρή να ξεφυλλίζω τα περιοδικά και να με πιάνει απελπισία. Ήμουν και ένα πιο παχουλό παιδί και με έπιανε απελπισία που έβλεπα ότι με το μαγιό πρέπει να είσαι έτσι. Δεν έβλεπα καμιά φωτογραφία ενός κανονικού ανθρώπου», δήλωσε μιλώντας για την προσωπική της εμπειρία.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή «Κυψέλη»: