GOSSIP

Britney Spears: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ - Αναστάτωσε τους θαυμαστές της με νέες φωτογραφίες

Britney Spears: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ - Αναστάτωσε τους θαυμαστές της με νέες φωτογραφίες
Τα αποκαλυπτικά «καυτά» βίντεο της Britney Spears στο Instagram. Ανανεωμένη η τραγουδίστρια

Η Britney Spears αναστάτωσε το Instagram με αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μαγιό - Αναστάτωσε τους φαν της

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται και πάλι η τραγουδίστρια Britney Spears.

Αν και έχασε το παιδί που κυοφορούσε λίγους μήνες πριν, η διάθεσή της φαίνεται να έχει καλυτερεύσει. Η ίδια ανέβασε αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram, προκαλώντας αντιδράσεις στους θαυμαστές της, οι οποίοι απορούσαν πως έχει το κουράγιο μετά από αυτό να ποζάρει μετά το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Φυσικά υπήρχε και το κοινό το οποίο την «αποθέωνε» εκφράζοντας έντονα τον θαυμασμό του στην τραγουδίστρια.

Στη νέα της ανάρτηση την βλέπουμε να φορά το μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι της και τις αγαπημένες της καφέ γόβες και να ποζάρει αρκετά ευδιάθετη στην κάμερα και να γράφει «HHHHHHEEEEEEEELLLLLLLLLOOOOOOOO ? ? ? !!!» («Γεια»).

Σε άλλο βίντεο χορεύει μ' ένα κόκκινο crop top και ένα σορτσάκι, το τραγούδι «I Don’t Care» του Justin Bieber και του Ed Sheeran. «Τζάστιν Μπίμπερ σε θυμάμαι όταν με επισκέφτηκες στο καμαρίνι μου κατά τη διάρκεια της περιοδείας και η όμορφη μαμά σου μπήκε μέσα και είπε «ξέρεις πού είναι το σολάριουμ;». Ήσουν 15 ετών και ήσουν αξιολάτρευτος! Σε ευχαριστώ για τη μουσική σου … είσαι ένα μικρό διαβολάκι τώρα. Το ξέρω γιατί έχω αγόρια… αλλά είσαι μια διαχρονική ιδιοφυΐα και πάντα θα χορεύω με τη μουσική σου», έγραψε η τραγουδίστρια αναπολώντας τα παλιά της χρόνια.

Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο που ανέβασε στο Instagram