GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο παραμυθένιος γάμος με τους λαμπερούς καλεσμένους - Ο Έλληνας που παρευρέθηκε

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο παραμυθένιος γάμος με τους λαμπερούς καλεσμένους - Ο Έλληνας που παρευρέθηκε
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι.
twitter

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Πέμπτης. Μπορεί ο πρώην σύζυγός της να εισέβαλε στην έπαυλη της τραγουδίστριας στην Καλιφόρνια με σκοπό να καταστρέψει τον γάμο της, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η 40χρονη ποπ σταρ και ο 28χρονος personal trainer είναι πλέον σύζυγοι!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι το απόγευμα της Πέμπτης. Μπορεί ο πρώην σύζυγό της να εισέβαλε στην έπαυλη της τραγουδίστριας στην Καλιφόρνια με σκοπό να καταστρέψει τον γάμο της, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Δείτε φωτογραφίες στο δημοσίευμα της Daily Mail:

Η πριγκίπισσα της ποπ σταρ και ο 28χρονος personal trainer είναι πλέον σύζυγοι!

Παρόντες στην πιο όμορφη στιγμή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι ήταν και πολλοί διάσημοι. Ανάμεσά τους η Μαντόνα, Lady Gaga, η Ντρου Μπάριμορ, η Πάρις Χίλτον, η Σελένα Γκόμεζ και οι δικοί μας Μαρία Μενούνος και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Ο Έλληνας κομμωτής είναι επί πολλά χρόνια συνεργάτης της Σπίαρς.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που προετοίμαζε την ημέρα του γάμου της περίπου εννέα μήνες, επέλεξε να φορέσει ένα Verscace νυφικό. Η διάσημη σχεδιάστρια ήταν μάλιστα στη λίστα των καλεσμένων της.

Η άφιξη της νύφης έγινε υπό τους ήχους του τραγουδιού του Έλβις Πρίσλεϊ με τίτλο Can’t Help Falling in Love. Στο πλευρό της ωστόσο δεν είχε τους δύο γιους της, τον 16χρονο Σον Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος με την Μαρία Μενούνος.