GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μοιράστηκε το παρασκήνιο του γάμου της - Έπαθε κρίση πανικού πριν πει το «ναι»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μοιράστηκε το παρασκήνιο του γάμου της - Έπαθε «κρίση πανικού» πριν τον γάμο
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι
Instagram

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο γύρω από τον επεισοδιακό της γάμο με τον Σαμ Ασγκάρι

Το νεόνυμφο ζευγάρι Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι μοιράζεται με τους followers του παρασκήνια από τον επεισοδιακό τους γάμο την περασμένη Πέμπτη.

Η 40χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την όμορφη μέρα που έζησε και παραδέχτηκε ότι ένιωσε νευρικότητα και έπαθε κρίση πανικού πριν πει το «ναι» στον αγαπημένο της. Η πολυτελής τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια.

«Ήμουν τόσο νευρική όλο το πρωί, αλλά μετά στις 2:00 μ.μ. μου τη βάρεσε πραγματικά… Έπαθα μια κρίση πανικού και μετά το μάζεψα», έγραψε η Μπρίτνεϊ σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

«Ουάου! Θεέ και Κύριε! Το κάναμε! Παντρευτήκαμε! Ήταν η πιο θεαματική μέρα», ήταν οι πρώτες λέξεις που έγραψε.

«Το συνεργείο που δημιούργησε το σπίτι μας σε ένα κυριολεκτικά ονειρικό κάστρο ήταν φανταστικό! Η τελετή ήταν ένα όνειρο και το πάρτι ήταν ακόμα καλύτερο», συνέχισε η Σπίαρς.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ξετρελάθηκε με όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους του γάμου της: «Τόσοι πολλοί απίστευτοι άνθρωποι ήρθαν στο γάμο μας και είμαι ακόμα σε σοκ! Η Ντρου Μπάριμορ το κορίτσι που έχω ερωτευτεί και η Σελένα Γκόμεζ που είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά αν είναι δυνατόν ήρθαν και οι δύο».

Η Μπρίτνεϊ αναφέρθηκε επίσης στο περιβόητο φιλί της με την 63χρονη Μαντόνα, γράφοντας: «Έμεινα άφωνη... φίλησα ξανά τη Μαντόνα και χορέψαμε μέχρι το βράδυ με την Πάρις Χίλτον».

Συνέχισε, ευχαριστώντας την Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας Ντονατέλα Βερσάτσε για το νυφικό που την έκανε να νιώσει «τόσο όμορφη».

Η διάσημη σταρ ευχαρίστησε στη συνέχεια την ομάδα μακιγιάζ και κοσμημάτων της, πριν ολοκληρώσει τη λεζάντα της με μια αστεία ανάμνηση των χθεσινών εορταστικών εκδηλώσεων.

«Νομίζω ότι όλοι πέσαμε στην πίστα τουλάχιστον 2 φορές:Θέλω να πω, έλα τώρα ήμασταν όλες άστα να πάνε...», έγραψε αστειευόμενη.

Η Σπίαρς έκλεισε τη λεζάντα εκδηλώνοντας την αγάπη της στον νέο της σύζυγο: «Σαμ Ασγκάρι σε αγαπώ».

H ανάρτηση του Σαμ Ασγκάρι

Ο Σαμ Ασγκάρι δημοσίευσε επίσης αρκετά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ξεχωριστή ημέρα του ζευγαριού. Μια φωτογραφία έδειξε μια κάρτα με σχεδιασμένη εικόνα του ζευγαριού και καλλιγραφικά γράμματα που έγραφαν τα ονόματά τους.

Ένα άλλο στιγμιότυπο εστίαζε στα πανέμορφα διαμαντένια κοσμήματα με μεταλλικά μενταγιόν με τα ονόματά τους να κρέμονται από αυτά.