GOSSIP

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Στην Μύκονο για τις κόρες τους που έγιναν ενός έτους

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Στην Μύκονο για τις κόρες τους που έγιναν ενός έτους
O Σάκης Τανιμανίδης η Χριστίνα Μπόμπα και οι κορούλες τους.
Instagram / chrismpo

Την Πέμπτη ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, γιόρτασαν τα γενέθλιά των παιδιών τους στην Μύκονο

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα (23/6) για την οικογένεια Τανιμανίδη καθώς οι δίδυμες κόρες τους είχαν τα γενέθλιά τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, επέλεξαν να κάνουν το πρώτο πάρτι γενεθλίων της Αριάνας και της Φιλίπας στην Μύκονο.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε φωτογραφία με τις κόρες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας στη λεζάντα: «Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν. Χρόνια Πολλά αγάπες μου».

Η Χριστίνα Μπόμπα με τη σειρά της, πόσταρε μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι που τους έκαναν στην Μύκονο, όπου βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και έγραψε: «Σήμερα γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια! Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα!».

Σχετικές ειδήσεις