GOSSIP

Έγκυος η Super Κική - Φωτογραφίες με το υπερηχογράφημα του μωρού της

Έγκυος η Super Κική - Φωτογραφίες με το υπερηχογράφημα του μωρού της
Instagram

H influencer Super Κική ξάφνιασε τους πάντες με μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση καθώς κοινοποίησε ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

H Super Κική αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. H γνωστή influencer ξάφνιασε τους πάντες με την πολύ ιδιαίτερη ανάρτησή της, καθώς κοινοποίησε το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Στο Instagram η Super Κική ποζάρει στη φωτογραφία με το υπερηχογράφημα, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι… να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται...
Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ...
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε… παρ' όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι… θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου».

Η ανάρτησή της:

Να θυμίσουμε ότι πριν από 25 μέρες περίπου η Super Κική δημοσίευσε για πρώτη φορά μια σειρά από φωτογραφίες της, με τον σύντροφό της, Βίκτωρα.

Η σχέση του ζευγαριού είχε στο παρελθόν μια μεγάλη κρίση, ωστόσο οι δυο τους τα ξαναβρήκαν σύντομα.

«Έχω χωρίσει. Μου έστειλαν screenshot τις συνομιλίες του με άλλες και χώρισα. Και του ‘xα πει από την αρχή "Πρόσεξε το Instagram επειδή είναι η δουλειά μου. Για ποιο λόγο να λέει η καθεμιά "Α, μιλάω με τον γκόμενο της Super Κικής”;". Γιατί δεν θα πουν ποτέ το όνομά σου… Έξι μήνες ήμασταν μαζί. Τον περίμενα να τελειώσει τον στρατό. (σ.σ. ήταν φαντάρος στην Κύπρο.) Δεν με στενoχώρησε που το έκανε αυτό, με στενoχώρησε που είναι έτσι όλοι οι άντρες. Και κάποιες γυναίκες. Το προσωπικό μου κομμάτι έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολο τα τελευταία δύο χρόνια γιατί βλέπω τρεις κατηγορίες αντρών: Ο "θέλω να γίνω και εγώ γνωστός" –δηλαδή με το που σηκώσεις κάμερα κινητού θα έρθει να καθίσει δίπλα σου–, ο "βρήκαμε να φάμε" και ο "νιώθω μηδέν και για εκδίκηση και μόνο θα μιλήσω με δέκα κοπέλες" – η περίπτωση που είχα τώρα» είχε πει τον Δεκέμβριο του 2021 σε δηλώσεις της στο περιοδικό ΟΚ! η Super Κική.

Ωστόσο λίγες μέρες μετά από τα παρασκήνια του J2US, η influencer είχε αποκαλύψει πως είναι ξανά μαζί με τον Βίκτωρα και ότι οι δυο τους έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.