GOSSIP

Super Κική για την εγκυμοσύνη της: «Έχω κρίσεις άγχους»

Super Κική: Ανακοίνωσε τους νονούς του παιδιού της
Instagram: super_kikii

Έγκυος είναι η Super Κική - Σε νέα δημοσίευσή της στο Instagram έκανε γνωστό ότι προσπαθεί να διαχειριστεί και ν' αντιμετωπίσει την κατάσταση που βιώνει

H Super Κική αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί το απόγευμα της Παρασκευής (24/6). H γνωστή influencer ξάφνιασε τους πάντες με την πολύ ιδιαίτερη ανάρτησή της, καθώς κοινοποίησε το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Στο Instagram η Super Κική ποζάρει στη φωτογραφία με το υπερηχογράφημα, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι… να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται...
Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ...
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε… παρ' όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι… θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου».

Ωστόσο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, βιώνει μια περίεργη φάση στη ζωή της. Μεταξύ άλλων τόνισε, ότι το παιδί θα μεγαλώσει χωρίς την παρουσία του πατέρα του και πως αυτό είναι κάτι που προσπαθεί ακόμα να χωνέψει σαν κατάσταση.

Η Super Κική ανέφερε χαρακτηριστικά στα βίντεο της: «Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες, που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς... Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου, που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα».

Ανακοίνωσε τους νονούς του παιδιού της

Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ο καλός φίλος της Super Κικής, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ανήρτησε ένα instastory μαζί της. Η εγκυμονούσα τότε πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Αγγελική Μανουσάκη θα είναι νονοί του πρώτου της παιδιού.