GOSSIP

Super Κική: Έπαθε κρίση πανικού – Η ανάρτησή της στο Instagram

Super Κική: Έπαθε κρίση πανικού – Η ανάρτησή της στο Instagram
H Super Κική
Instagram / super_kikii

Μια ιδιαίτερη και με αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα περίοδο, διανύει η Super Κική το τελευταίο διάστημα.

Μοναδική είναι αυτή η περίοδος για τη Super Κική, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. H γνωστή influencer, τις τελευταίες ημέρες κάνει αναρτήσεις, στις οποίες εμφανίζεται συναισθηματικά φορτισμένη αφού ακόμη προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα της καθημερινότητα. Την Τρίτη μάλιστα αποκάλυψε ότι έπαθε και μια κρίση πανικού, η οποία διήρκησε 8 ώρες.

«Κρίση πανικού 8 ώρες τουλάχιστον, αλλά θα περάσει», ανέφερε σε Instagram story της.

Η ανάρτησή της Super ΚικήςInstagram / super_kikii

H Super Κική αποκάλυψε πως είναι έγκυος

Υπενθυμίζεται ότι η Super Κική την Παρασκευή αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. H γνωστή influencer ξάφνιασε τους πάντες με την πολύ ιδιαίτερη ανάρτησή της, καθώς κοινοποίησε το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα είναι μητέρα ακόμα και μάλιστα μόνη αφού χώρισε με τον σύντροφό της.

«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», ανέφερε η Super Κική ανακοινώνοντας παράλληλα τους γονείς του παιδιού της.

Η συγκίνηση της Super Κικής για το υπερηχογράφημά της

Την Δευτέρα μάλιστα πραγματοποίησε επίσκεψη στον γυναικολόγο της για να κάνει υπέρηχο και να δει το έμβρυο μέσα από την κάμερα. Στη συνέχεια μοιράστηκε τη χαρά της με τους ακολούθους της σε δύο βίντεο και μία φωτογραφία.

«Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ. Λες και είχα ένα ρολόι μέσα μου. Α έχασα και τρία κιλά με την διατροφή», ανέφερε χαρακτηριστικά και φανερά συγκινημένη.