GOSSIP

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν ξεκινήσαμε με τους Onirama, οι δισκογραφικές μας απέρριπταν»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν ξεκινήσαμε με τους Onirama, οι δισκογραφικές μας απέρριπταν»
O Θοδωρής Μαραντίνης.
Instagram / thodorismarantinis_official

O Θοδωρής Μαραντίνης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τους Onirama, τη μουσική σκηνή, αλλά και τις φοβίες του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του MEGA, μίλησε για τους Onirama, τη μουσική σκηνή, αλλά και τις φοβίες του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην τηλεόραση του «MEGA» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στο συγκρότημά του λέγοντας του: «Είμαστε άνθρωποι που έχουμε εξάρτηση από την επαφή με τον κόσμο. Την περιοδεία της καραντίνας σκεφτήκαμε ότι έχουμε χρόνο για να μπούμε στο στούντιο να δημιουργήσουμε, κλείναμε 20 χρόνια με την μπάντα μας και θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο. Έτσι, δημιουργήθηκε το "Ανθολόγιο"».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μάλιστα ανέφερε πως η Ελλάδα φέρει μια μεγάλη καλλιτεχνική κληρονομιά λέγοντας: «Στους στίχους των τραγουδιών μας, υπάρχει ένας λυρισμός. Η ραπ πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλά. Είναι κάτι πολύ αληθινό και κάνει μια κρούση στην κοινωνία και το κατεστημένο».


Όπως είπε στη συνέχεια, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική, οι γονείς του δεν αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο. «Όταν το ανακοίνωσα στους γονείς μου πως θα ασχοληθώ με τη μουσική, έπαθαν 100 εγκεφαλικά, τους ήρθε ουρανοκατέβατο. Όταν ξεκινήσαμε με τους Onirama, οι δισκογραφικές μας απέρριπταν, γιατί δεν μοιάζαμε με τα άλλα συγκροτήματα, όπως οι Μπλε και οι C:Real», τόνισε.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης, στις φοβίες που έχει σαν άνθρωπος. «Έχω πολλές φοβίες, αλλά κάτι που με βασανίζει είναι η μοναξιά. Είμαι μοναχικός τύπος, αλλά φοβάμαι πολύ τη μοναξιά, όταν έρχεται χωρίς να την επιλέξω εγώ, με διαλύει», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις για να παρουσιάσει εκπομπές και μόνος του, αλλά και μαζί με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θα έκανα ξανά τηλεόραση, αρκεί να ήταν κάτι κοντά σε εμένα και να ένιωθα ασφάλεια. Στο παρελθόν, είχα δεχτεί πρόταση για να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή και μόνος μου, αλλά και με τη Σίσσυ. Δεν νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω, θα μπορούσα να κάνω κάτι που είναι πιο κοντά σε εμένα, όπως μουσικό ή ταξιδιωτικό», είπε κλείνοντας.