GOSSIP

Γιάννης Μπέζος: Ο Βασίλης Τσιτσάνης ήταν ο πιο σνομπ άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα

Γιάννης Μπέζος: Ο Βασίλης Τσιτσάνης ήταν ο πιο σνομπ άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη 

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη 

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννη Μπέζος κατά την οποία μίλησε για τη γνωριμία του με τον Βασίλη Τσιτάνη.

«Ο Βασίλης Τσιτσάνης επειδή τον έχω γνωρίσει, σας βεβαιώ ότι ήταν ο πιο σνομπ άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Δεν τον πλησίαζες, ήταν λαϊκός όμως. Που σημαίνει τι; Ότι κατέθετε την αλήθεια του κι άφησε πίσω έργο που εμείς εκ των υστέρων επαναφέρουμε. Όποτε πονάμε, κλαίμε, χαιρόμαστε, θυμόμαστε αυτούς, όχι τους σημερινούς. Αυτούς τους «για την ευχαρίστηση» τους γκρεμίζουμε με την πρώτη ευκαιρία», είπε στο περιοδικό Esquire.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στο επάγγελμά του όταν ρωτήθηκε αν έχει «ζηλέψει» κάποια από τις δουλειές που είδε φέτος:

«Μέχρι στιγμής όχι αλλά γενικά δεν ζηλεύω, θαυμάζω. Τον θαυμασμό πρέπει να τον επαναφέρουμε. Εμπεριέχει την απορία του «πως γίνεται αυτό;» Υπάρχει μια γενική τάση από τον κόσμο να μη θαυμάζει εύκολα, θέλει να σε φέρει προς τα κάτω, στα μέτρα του. Όπως ξέρετε, εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά. Θέλω να παραμείνω στα δικά μου κι όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει. Να σας το εξηγήσω πως το εννοώ: Λένε καμιά φορά γιατί δεν υπάρχουν οι μεγάλοι τραγουδιστές του παρελθόντος; Μα γιατί δεν τους θαυμάζουμε πλέον τους τραγουδιστές. Νομίζουμε ότι μπορούμε να γίνουμε σαν κι αυτούς».