GOSSIP

Μαρία Κίτσου: Ανησυχία για την υγεία της ηθοποιού - Ακυρώσεις στην παράσταση της «Ηλέκτρας»

Μαρία Κίτσου
Ανησυχία προκαλούν οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης ηθοποιού

Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί τουλάχιστον οκτώ παραστάσεις στο θεατρικό έργο που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός

Συνεχόμενες είναι οι ακυρώσεις παραστάσεων της «Ηλέκτρας», το τελευταίο διάστημα, όπου πρωταγωνιστεί η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κίτσου.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, ανησυχία προκαλούν οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης ηθοποιού. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί τουλάχιστον οκτώ παραστάσεις στο θεατρικό έργο που πρωταγωνιστεί.

Την είδηση μετέδωσε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός, ο οποίος αποκάλυψε ότι -σύμφωνα με τις πληροφορίες του- το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρία Κίτσου θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί, ωστόσο επελέγη να μην αντιμετωπιστεί, προκειμένου να επέλθει η ανάρρωση φυσικά.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης, με επίσημη ανακοίνωση η εταιρεία παραγωγής που παρουσιάζει την παράσταση Ηλέκτρα, αναφέρθηκε στο γεγονός.

«Η θεατρική παράσταση ΗΛΕΚΤΡΑ του Ευριπίδη μετά από μία μικρή διακοπή λόγω της ασθένειας της Μαρίας Κίτσου ξεκινάει πάλι κανονικά την περιοδεία της από Κυριακή 10 Ιουλίου από τον Βόλο. Οι αναβληθείσες παραστάσεις έχουν ενταχθεί σε νέες ημερομηνίες. Ζητάμε συγνώμη από το κοινό για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε».