GOSSIP

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στα social media

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στα social media
O Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη.
Instagram / j.touni

Χωριστά είναι αυτές τις ημέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, αφού ο ένας είναι στην Αθήνα και ο άλλος Θεσσαλονίκη.

Τίτλοι τέλους για το γνωστό ζευγάρι της showbiz, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου. Την είδηση έκανε γνωστή το προφίλ Soula Glamorous στο Instagram. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Ιωάννα Τούνη και το αντίστοιχο ενώ ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στο instagram.

Ο λογαριασμός «Soula Glamorous» απαντώντας στα μηνύματα των followers ανέφερε πως: «Μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα υπήρχαν φήμες χωρισμού και τόσο ο Δημήτρης όσο και η Ιωάννα τις είχαν διαψεύσει και τους είχαμε δει μαζί να κάνουν πρόσφατα διακοπές.

Ο Δημήτρης είχε πει για τις φήμες χωρισμού στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα: « Είμαστε κανονικά μαζί. Πήγαμε διαφορετικές διακοπές. Η Ιωάννα πήγε στη Μύκονο, εγώ για camping, γιατί μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Οπότε ένα σαββατοκύριακο μπορούμε και εμείς σαν άνθρωποι να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό».

Σχετικές ειδήσεις