GOSSIP

Νταν Μπιλζέριαν: Γαμπρός ο «βασιλιάς του Instagram» - Η μυστηριώδης νύφη και η ζωή του playboy

Νταν Μπιλζέριαν: Γαμπρός ο «βασιλιάς του Instagram» - Η μυστηριώδης νύφη και η ζωή του playboy
«Τελικά το έκανα» έγραψε o Νταν Μπιλζέριαν.
Instagram

Ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που μάλλον «ξάφνιασε» το κοινό του, που είναι συνηθισμένο σε δημοσιεύσεις από το... χλιδάτο lifestyle του - «Τελικά το έκανα» έγραψε - Χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες οι followers του αναρωτιούνται αν όντως ο playboy αλλάζει ζωή ή απλά «παίζει» με το instagram

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από αχαλίνωτα πάρτι, περιτριγυρισμένος από δεκάδες τις σέξι παρουσίες αλλά και τον ξέφρενο τρόπο ζωής, για τον οποίο έχει επικριθεί, όμως όλα δείχνουν πως ο Νταν Μπιλζέριαν ο «βασιλιάς του Instagram», όπως τον αποκαλούν οι followers του, μάλλον βρήκε το... λιμάνι του.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, ο διάσημος επιχειρηματίας στέκεται ντυμένος... γαμπρός στο πλευρό μιας εντυπωσιασκής γυναίκας, της οποίας η ταυτότητα παραμένει άγνωστη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νταν Μπιλζέριαν έγραψε: «Τελικά το έκανα», με τους διαδικτυακούς του φίλους να του εύχονται τα καλύτερα στα σχόλια.

Αυτό που μένει να δούμε αν ο Νταν θα εγκαταλείψει και την ξέφρενη ζωή όπως και το τι θα γίνουν οι δεκάδες συνοδοί του που δεν έλλειπαν ποτέ από δίπλα του σε κάθε του εμφάνιση

Ποιος είναι ο Μπιλζέριαν

Πριν μετατραπεί σε «λαϊκό είδωλο», στα νεαρά του χρόνια, είχε πάρει μέρος στις ναυτικές ειδικές δυνάμεις αλλά δε κατάφερε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση. Όταν το 1999 τον έδιωξαν από τη σχολή του Πολεμικού ναυτικού, ο Μπιλζέριαν άρχισε να τζογάρει εκατομμύρια, να δευτεραγωνιστεί σε ταινίες δράσης και να γυρίζει με το πολυτελές του αεροπλάνο σε όλον τον κόσμο με ορδές πανέμορφων ημίγυμνων γυναικών να τον συνοδεύουν στις πτήσεις.

Ο Μπιλζέριαν δεν έχανε ευκαιρία να τις ποστάρει στα κοινωνικά δίκτυα - φωτογραφίες με πολυτελή αυτοκίνητα, όπλα, πανέμορφες γυναίκες, high-stakes poker και άλλα χαρακτηριστικά που συμβολίζουν τη ζωή ενός κροίσου - μέχρι εκείνο να του χαρίσει τον τίτλο του «βασιλιά».

Ακραίο και συνάμα ενδεικτικό της συμπεριφοράς του απέναντι στο ωραίο φύλο ήταν και το περιστατικό κατά το οποίο ο Νταν είχε πετάξει την πορνοστάρ, Τζάνις Γκρίφιθ, από την ταράτσα του σπιτιού του στην πισίνα, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της, με το βίντεο της «ελεύθερης πτώσης» να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Γκρίφιθ απείλησε με μηνύσεις, εμπνέοντας τον δικηγόρο του Μπιλζέριαν να απαντήσει με ένα ειρωνικό και συνάμα διασκεδαστικό γράμμα.