GOSSIP

Στην Ίμπιζα μετά την Ελλάδα ο Σαρκοζί – Οι αγκαλιές με την Κάρλα Μπρούνι στο ιδιωτικό τους σκάφος

Στην Ίμπιζα μετά την Ελλάδα ο Σαρκοζί – Οι αγκαλιές με την Κάρλα Μπρούνι στο ιδιωτικό τους σκάφος
Ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι στην Ίμπιζα
twitter

O Nικολά Σαρκοζί και οι Κάρλα Μπρούνι απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές - Μετά την Ελλάδα το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε στην Ίμπιζα 

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν ο πρώην Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι οι οποίοι μετά την επίσκεψή τους στη χώρα μας βρέθηκαν στην Ίμπιζα.

Οι δυο τους προσπαθώντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα χαλάρωσαν σε ένα γιοτ στα ανοικτά των ακτών των Βαλεαρίδων Νήσων.

Ο 68χρονος Σαρκοζί εθεάθη να αγκαλιάζει την σύζυγό τους Κάρλα Μπρούνι την οποία παντρεύτηκε το 2008 στο Παρίσι, ένα χρόνο μετά την προεδρία του.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Στη Ναύπακτο για τζόκινγκ ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας

Τη Ναύπακτο επισκέφτηκε για μερικές ώρες στις 20 Ιουλίου ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί μετά την παραμονη του στην Αθήνα.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, ήταν κατά πάσα πιθανότατα, ο “μυστηριώδης” ένοικος του εμβληματικού γιοτ ΟPTASIA που είχε “δέσει” χθες το απόγευμα έξω από το λιμάνι της Ναυπάκτου και σας είχε πληροφορήσει σχετικά το Nafpaktianews.

O Nικολά Σαρκοζί σήμερα το πρωί, εθεάθη να κάνει το πρωινό του τζόκινγκ στους δρόμους της πόλης πριν αναχωρήσει με το υπερπολυτελές γιότ λίγη ώρα αργότερα.Και δεν αρνήθηκε βεβαίως και σέλφι με κάτοικο της Ναυπάκτου.