GOSSIP

Στάθης Σχίζας: Η αντίδρασή του όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Στάθης Σχίζας: Η αντίδρασή του όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε τον Αριστομένη Γιαννόπουλο
O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Instagram / alexandra__panagiotarou

Aπό τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το Survivor, με τον Στάθη Σχίζα να αναδεικνύεται νικητής, το ζευγάρι είναι συνεχώς μαζί.

Τον έρωτα τους ζουν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το Survivor. Το ζευγάρι απολαμβάνει ξέγνοιαστες διακοπές στα ελληνικά νησιά προσπαθώντας να αναπληρώσουν τον χρόνο που πέρασαν χωριστά.

Το ζευγάρι που είναι ήδη σε σχέση ενάμισι χρόνο φωτογραφίστηκε για πρώτη φορά μαζί για το περιοδικό OK! και μίλησε για τη σχέση τους.

Ο Στάθης, στην ερώτηση δημοσιογράφου «να φανταστώ πως εσύ έκανες το πρώτο βήμα;», απάντησε: «Φυσικά. Είδα φως και μπήκα την κατάλληλη στιγμή. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα αλλά δεν της έδειξα το ενδιαφέρον μου τότε για – τί ήταν σε σχέση και ήθελα να είμαι κύριος. Δεν ήθελα να νομίζει ότι είμαι κανένας πέφτουλας. Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν φίλοι και στα social media, οπότε παρακολουθούσα τη ζωή και την εξέλιξή της. Παράλληλα ρωτούσα πάντα την κοινή μας φίλη για την Αλεξάνδρα και περίμενα. Έλεγα «πού θα πάει. Αν χωρίσει κάποια στιγμή, θα κάνω κίνηση».

Ο ίδιος μιλώντας για το σοκ που υπέστη όταν έμαθε για τον γάμο της Αλεξάνδρας με τον Αριστομένη είπε: «Έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί είπα “το χάσαμε το κορίτσι”. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχασα την πίστη μου. Για να καταλάβεις, όταν τη γνώρισα για πρώτη φορά, γύρισα και είπα στην κοινή μας φίλη “αυτή μια μέρα θα γίνει η κοπέλα μου”. Μου απάντησε “παιδί μου, είσαι τρελό;” και αποκρίθηκα “τετρακόσια τα έχω. Θα το δεις”. Η Αλεξάνδρα προχωρούσε στη ζωή της, παντρεύτηκε με τον άνθρωπο που ήταν μαζί και εγώ λίγο την άκουσα. Σκεφτόμουν ότι τώρα μπορεί να κάνει κι ένα παιδί. Κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε “όχι, Στάθη, εκεί εσύ”. Μέχρι που έμαθα ότι χώρισε».

Η Αλεξάνδρα μάλιστα σχολίασε: «Όταν χώρισα, έκανε κάποιες κινήσεις, εγώ όμως ήθελα να ζήσω λίγο τη ζωή μου ως single γιατί μόλις είχα βγει από έναν γάμο και μια μακροχρόνια σχέση. Επειδή μάλιστα όλα αυτά συνέβαιναν στη ζωή μου σε μια περίοδο που ήμουν μικρή και οι φίλες μου ελεύθερες, ήθελα να ζήσω λίγο μόνη μου. Έμεινα λοιπόν μόνη και έπειτα από κάποιο διάστημα έδεσε το γλυκό. Θυμάμαι ότι είχαμε φοβερή χημεία στην παρέα, μου έβγαζε όμως και κάτι ερωτικό. Είχε τα στοιχεία του άντρα που ήθελα να είμαι μαζί του».

Ο Στάθης μίλησε και για την επιλογή τους να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Περνούσαμε πολύ ωραία και επειδή εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο, δεν θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω και να συζητιέται μέχρι να δέσει. Θέλαμε να προστατέψουμε τη σχέση μας. Μην ξεχνάς ότι η Αλεξάνδρα είναι μια κοπέλα αναγνωρίσιμη και ό,τι και να κάνει θα κριθεί».

«Ξέρεις τι γίνεται; Αν κάνεις κάποιες σχέσεις και δεν προχωρήσουν, βλέπεις ότι όλα αυτά μένουν. Εγώ θέλω να είμαι προσεκτική με την εικόνα μου. Δεν ήθελα να βγει προς τα εξω κάτι χωρίς να είμαι σίγουρη, να τελειώσει και μετά όλο αυτό να έχει μείνει. Στο μεταξύ, είχα βγει και από τον γάμο και είχα μια ανασφάλεια», συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα.

Σχετικές ειδήσεις