GOSSIP

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αλήθεια για τη σχέση τους και η «εμπλοκή» της Δαλάκα

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αλήθεια για τη σχέση τους και η «εμπλοκή» της Δαλάκα

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση του ζευγαριού – Είναι τελικά μαζί;

Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς είδαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε διακοπές του με φίλους του, την ίδια ώρα που η δημοσιογράφος απολάμβανε την παρέα δικών της φίλων εδώ στην Αθήνα με τους οποίους και παρακολούθησε ροκ συναυλία.

Οι φήμες βέβαια είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, όταν η Ευρυδίκη αρνήθηκε να πάει με τον σύντροφό της στο Asia Express και εκείνος αναγκάστηκε να φύγει με άλλον συμπαίκτη για το απαιτητικό ταξιδιωτικό παιχνίδι.

Και ύστερα ήρθαν οι χωριστές εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν πολύ καιρό να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση μαζί.

Μία τυχαία συνάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου προσφάτως επίσης με την Κατερίνα Δαλάκα στη Χαλκιδική, απουσία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, έριξε λάδι στη φωτιά, με πολλούς μάλιστα να τολμούν να πουν πως ο Βασάλος έχει βάλει πλώρη για νέα σχέση με την πρώην Survivor. Ωστόσο αυτή η συνάντηση έγινε η αφορμή για ανακριβή συμπεράσματα περί νέου ειδυλλίου.

Η αλήθεια, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, είναι πολύ μακριά από όλα τα παραπάνω. Το μόνο που συνδέει την Δαλάκα με τον Βασάλο, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι η πορεία που είχαν στο ίδιο παιχνίδι. Πέραν τούτου δεν τους συνδέει τίποτα άλλο. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν ήδη φύγει για κοινές διακοπές, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο.

Σχετικές ειδήσεις