GOSSIP

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το παρασκήνιο με το τραγούδι στο κορίτσι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το παρασκήνιο με το τραγούδι στο κορίτσι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία
Η μητέρα της μικρής Ειρήνης αποκάλυψε τι προηγήθηκε πριν τη συγκινητική στιγμή με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η μητέρα της μικρής Ειρήνης αποκάλυψε τι προηγήθηκε πριν τη συγκινητική στιγμή με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Συγκίνηση σκόρπισε πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός όταν σε συναυλία στην Πέλλα τραγούδησε έχοντας αγκαλιά μια μικρή του θαυμάστρια η οποία πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία.

Η μητέρα της μικρής Ειρήνης, όπως είναι το όνομα του μικρού κοριτσιού, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε τι προηγήθηκε πριν να ανέβει η κόρη της στη σκηνή στην αγκαλιά του πατέρα της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να της αφιερώνει το τραγούδι «Παιδί Γενναίο».

«Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Έγινε εντελώς αυθόρμητα. Επειδή ο Κωνσταντίνος Αργυρός αρέσει πολύ στη μικρή μας και τον παρακολουθούσε στο Voice σκεφτόμασταν εδώ και λίγο καιρό που είχαμε μάθει ότι θα ερχόταν στην περιοχή να τον δούμε live. Από τη μια το θέλαμε, από την άλλη, όμως, φοβόμασταν κιόλας λόγω Covid. Τελικά μας έπεισε ένας φίλος που έχει καφετέρια στην Αριδαία. Εκείνος ενημέρωσε τους ανθρώπους της διοργάνωσης της συναυλίας οπότε το έμαθε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που δέχθηκε να μας δει» ξεκίνησε την περιγραφή της συγκινητικής ιστορίας η μητέρα της μικρής Ειρήνης.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε την Ειρήνη με την οικογένειά της: «Στο καμαρίνι του όταν τον συναντήσαμε ήταν άψογος απέναντι μάς, πολύ καλός και πολύ ευγενικός. Συστηθήκαμε, αγκάλιασε την μικρή και της είπε «είσαι πολύ όμορφη». Λειτούργησε πολύ ανθρώπινα και συγκινητικά. Η μικρή πήρε μεγάλη χαρά που τον γνώρισε από κοντά, δεν ήθελε να φύγουμε. Δεν καθίσαμε πολύ βέβαια για να μην κουραστεί πολύ το παιδί».

Το επόμενο βήμα ήταν η κίνηση των συνεργατών του Κωνσταντίνου Αργυρού να τοποθετήσουν την οικογένεια της Ειρήνης μπροστά στη σκηνή για να ακούσουν τον τραγουδιστή.

«Είπα τότε στον πατέρα της να την πάρει στην αγκαλιά του για να βλέπει. Έτσι και έγινε, την πήρε από το καρότσι και την σήκωσε. Εκείνη την ώρα εντελώς αυθόρμητα ο σύζυγός μου ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον δίδυμο αδερφό της Ειρήνης, τον Σάββα, και έδωσε την μικρή στην αγκαλιά του Αργυρού» κατέληξε στην περιγραφή της η μητέρα του κοριτσιού με την νωτιαία μυική ατροφία.

Δείτε τι ακολούθησε:

Σχετικές ειδήσεις