GOSSIP

Πικέ: Σε σχέση με 23χρονη φοιτήτρια – Ποια είναι η γυναίκα που τον «έκλεψε» από τη Σακίρα

Πικέ: Σε σχέση με 23χρονη φοιτήτρια – Ποια είναι η γυναίκα που τον «έκλεψε» από τη Σακίρα
Ο Πικέ με την Σακίρα στην αρχή της γνωριμίας τους.
AP

Σαν βόμβα έσκασε στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση ότι Σε σχέση με μία 23χρονη φοιτήτρια φαίνεται ότι είναι ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, βρίσκεται σε σχέση με μια 23χρονη φοιτήτρια. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πικέ λίγο μετά τον χωρισμό του με την Λατίνα σταρ φαίνεται ότι δεν έχασε χρόνο και βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της 23χρονης Clara Chia Marti η οποία εργάζεται στην εταιρεία του, Kosmos.

Η νεαρή φέρεται να εργάζεται ως διοργανώτρια events για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τη mirror, το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση εδώ και μήνες, αλλά το κρατούσε μυστικό λόγω και του πρόσφατου χωρισμού του Πικέ.

Το δημοσίευμα της Mirror.

Στα... μαχαίρια για την επιμέλεια των παιδιών τους

Ένα ακόμα επεισόδιο του... σίριαλ του διαζυγίου Σακίρα - Πικέ άρχισε να γράφεται ήδη καθώς σύμφωνα με την Marca το πρώην, πλέον, ζευγάρι διαφώνησε για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Σακίρα φέρεται πως προσφέρθηκε να αναλάβει πλήρως την ανατροφή των δύο παιδιών τους, τα οποία, σύμφωνα με το σχέδιό της, θα μετακομίσουν μαζί της στο Μαϊάμι.

Παράλληλα, ο Πικέ δεν θα είχε καμία οικονομική ευθύνη για τα παιδιά ενώ η Σακίρα θα πλήρωνε πέντε ταξίδια το χρόνο για να μπορεί ο Ισπανός άσος να τα επισκεφτεί. Επίσης, η Κολομβιανή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να περνούν τα παιδιά το καλοκαίρι μαζί με τον Καταλανό αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

Η Σακίρα φαίνεται ότι προσφέρθηκε να καλύψει το 20% του χρέους του ποδοσφαιριστή -περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια- που έχει, λόγω νομικών ζητημάτων στην Ισπανία!

Για την ώρα, ο Πικέ έχει απορρίψει όλες αυτές τις προτάσεις ενώ τα δύο μέρη προσπαθούν να βρουν κοινό έδαφος το συντομότερο δυνατό.