GOSSIP

Χαμός στη Μύκονο στο live του 50 Cent – 300.000 ευρώ για δύο ώρες πήρε ο θρύλος της ραπ

Χαμός στη Μύκονο στο live του 50 Cent – 300.000 ευρώ για δύο ώρες πήρε ο θρύλος της ραπ

Ένας από τους πιο διάσημους ράπερ του κόσμου, ο 50 Cent, τραγούδησε στη Μύκονο προκαλώντας… πανικό!

Ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό, πως ο θρύλος της ραπ σκηνής, 50 Cent, θα εμφανιζόταν το βράδυ του Σαββάτου (13/8) στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στο SantAnna.

Μάλιστα, για να δει κάποιος τον 47χρονο να τραγουδάει live, μπορούσε να δώσει ακόμα και το ποσό των 50.000 ευρώ ( ! ) για μία θέση vip. Το live διεξήχθη χθες (13/8) και στο μαγαζί επικράτησε το αδιαχώρητο.

O 50 Cent, κατά κόσμον Curtis James Jackson ο τρίτος, εμφανίστηκε για δύο ώρες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mykonos live TV, έλαβε το ποσό των 250.000 ευρώ συν 50.000 ευρώ για τα έξοδα διαμονής του αλλά και τα μεταφορικά.

Δείτε τον θρύλο της ραπ σε βίντεο που ανέβασε στα social media o Πέτρος Κωστόπουλος.

Λίγο πριν ανεβεί στην σκηνή ο 47χρονος τραγουδιστής απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στο νησί των Ανέμων. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να τρώει στη Μικρή Βενετία με θέα το ηλιοβασίλεμα μαζί με την 27χρονη σύντροφό του Cuban Link, μοντέλο στο επάγγελμα, και μερικούς φίλους.

Σαν γνήσιος Αμερικάνος επέλεξε να φάει μπριζόλα. Παρότι περιστοιχιζόταν από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας ήταν πολύ φιλικός και δέχτηκε να βγάλει selfie με θαυμαστές του την ώρα που αποχωρούσε. Στην συνέχεια κινήθηκε προς τους Μύλους όπου επιβιβάσθηκε σε βανάκι.