GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Το παράπονό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Θα βρω κάποιον άλλο»

Ιωάννα Τούνη: Το παράπονό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Θα βρω κάποιον άλλο»
Δείτε το βίντεο:
Instagram

Ιωάννα Τούνη: Η Instagrammer εξέφρασε το παράπονό της προς τον αγαπημένο της

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται στην Κρήτη τις τελευταίες μέρες.

Η Instagrammer φαίνεται πως στις διακοπές της στο νησί απογοητεύτηκε από τον αγαπημένο της καθώς μέσα από ένα story που ανάρτησε, μαρτύρησε το παράπονο που έχει από αυτόν.

Όπως αναφέρει στο insta story της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν της έχει αφιερώσει καθόλου χρόνου, προκειμένου να τραβήξουν νέες φωτογραφίες.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, το ζευγάρι βρίσκεται σε παραλία του νησιού, την οποία επισκέφτηκαν για να απολαύσουν τις βουτιές τους.

«Πώς νιώθεις θέλω να μου πεις, που είμαστε εδώ τέσσερις ημέρες και έχεις βγάλει μια φωτογραφία μόνο το κορίτσι σου», ακούγεται να λέει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη.

Αφού εκείνος αρνήθηκε τα λεγόμενά της, αναφέροντας πως την έχει βγάλει κάποιες φωτογραφίες, εκείνη με χιουμοριστική διάθεση του απάντησε πως σκοπεύει να... βρει κάποιον άλλο για τον ρόλο του φωτογράφου.

«Δεν είπα ότι δεν έβγαλες καμία, είπα μία. Μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν τα έχω πει ποτέ. Θα βρω κάποιον άλλο. Τον γιο σου», σχολίασε γελώντας η Ιωάννα Τούνη αναφερόμενη στο μωρό που περιμένουν.

Δείτε το βίντεο: