GOSSIP

Όταν ο Κώστας Μυλωνάς συνάντησε τον Μπόρις Τζόνσον - «Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας»

Όταν ο Κώστας Μυλωνάς συνάντησε τον Μπόρις Τζόνσον - «Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας»

O παρουσιαστής της cult τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής εκπομπής «Τα παιδιά της νύχτας» συναντήθηκε με τον απερχόμενο πρωθυπουργό της Βρετανίας στην Εύβοια.

Στην Εύβοια απολαμβάνει τις διακοπές του ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, όπου συναντήθηκε με τον Κώστα Μυλωνά.

Για τη συνάντηση αυτή, ενημέρωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής της θρυλικής εκπομπής «Τα παιδιά της νύχτας», με ανάρτησή του στο Instagram, λέγοντας έκαναν καλή παρέα! Σύμφωνα με όσα έγραψε «Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας...».

Δείτε την ανάρτηση:

Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα με τη σύζυγό του, Κάρι, και τα παιδιά τους, Γούιλφρεντ και Ρόμι, καταγράφηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (17/08) στην παραλία Λιβαδάκι της Καρύστου.

Σύμφωνα με την Daily Mail που δημοσιεύει τις φωτογραφίες, ο Μπόρις Τζόνσον έφτασε στην παραλία με τη σύζυγό τους και τη συνοδεία τους περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας ήταν, μάλιστα, πολύ φιλικός και χαιρέτισε άλλους λουόμενους όταν τον τράβηξαν φωτογραφία ενώ η σύζυγός του είχε πιάσει κουβέντα με έναν άνδρα που φορούσε μαγιό.

Όπως ήταν φυσικό ο Μπόρις Τζόνσον έκανε και τη βουτιά του στη θάλασσα που είναι από την πλευρά του Αιγαίου.