GOSSIP

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Βαφτίζουν τις κόρες τους στην Μύκονο - Αυτοί είναι οι 8 νονοί

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Βαφτίζουν τις κόρες τους στην Μύκονο - Αυτοί είναι οι 8 νονοί
Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης θα βαφτίσουν τις κόρες τους στην Μύκονο με οκτώ νονούς
instagram

Όχι δύο, ούτε τρεις, αλλά οκτώ νονοί θα βαπτίσουν τις δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο. Σε κλοιό προετοιμασιών το ζεύγος. Δείτε το προσκλητήριο!

Το αγαπημένο ζευγάρι Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης τον τελευταίο χρόνο ζουν το όνειρο και πλέον ετοιμάζονται να βαφτίσουν τις δίδυμες κορούλες τους στο νησί τους, τη Μύκονο. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί το μυστήριο της βάφτισης και οι προετοιμασίες έχουν «πάρει φωτιά».

Μάλιστα το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στο νησί των ανέμων και προετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο ένθετο «Secret» η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, ενώ σύμφωνα με το εντυπωσιακό και κοριτσίστικο προσκλητήριο στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο «SantAnna».

Και τα ονόματα αυτών... Αριάνα και Φιλίππα, όπως ήδη έχουν κάνει γνωστό οι δύο γονείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νονοί για κάθε παιδί θα είναι τέσσερις... συνολικά οκτώ!

Τη μικρή Φιλίππα θα βαφτίσουν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Η μικρή Αριάνα θα έχει νονούς την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.

Δείτε το προσκλητήριο του γάμου, που έγινε γνωστό μέσα από το περιοδικό «Secret»