GOSSIP

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί, δεν είμαι αγενής»

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί, δεν είμαι αγενής»
Ο Γιώργος Λιάγκας
Glomex

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε για τη νέα του συνεργάτιδα Δούκισσα Νομικού, για τη Φαίη Σκορδά αλλά και τον λόγο που δεν έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ.

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου το «Πρωινό», ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δούκισσα Νομικού και τους συνεργάτες της εκπομπής παρέθεσαν γεύμα στο Κολωνάκι για τους δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης.

Ο παρουσιαστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη νέα του συνεργάτιδα στο Πρωινό τη Δούκισσα Νομικού, για τη Φαίη Σκορδά αλλά και τον λόγο που δεν έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ του Mega.

«Όταν ήμουν μικρότερος νόμιζα ότι ο νικητής στην τηλεόραση είναι ένας. Αλλά έκανα λάθος, δεν είναι ένας. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ σχετικά με τον τίτλο της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ο παρουσιαστής σχολίασε «Πιστέψτε με ότι ο τίτλος μιας εκπομπής μετά από 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή, άρα κάπως θα λεγόταν που θα είχε σχέση με την πρωινή ζώνη. Τα πρόσωπα παίζουν ρόλο και η Φαίη είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Από τις καλύτερες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία προφανώς στην Φαίη και σε όλες τις εκπομπές. Η Δούκισσα για ποιον λόγο να μπει στο δημοσιογραφικό κομμάτι; Θα μπαίνει στο κομμάτι με τα πιο ανάλαφρα».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής δεν μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, ο ίδιος απάντησε: «Σας μιλάω γιατί εδώ σας έχουμε καλέσει, θα ήταν αγένεια να μη σας μιλήσω. Δεν μιλάω στα “πεσίματα”, γιατί ακούω ερωτήσεις και ακόμη και το νεύμα μου θα σχολιαστεί αρνητικά, για αυτό επέλεξα να προχωρήσω και να μη μιλήσω. Δεν είμαι αγενής, εντάξει σχολιάστηκε. Κατανοώ τη δυσκολία της συγκεκριμένης στιγμής».

Σχετικές ειδήσεις