GOSSIP

Χρήστος Φερεντίνος: «Έχω δουλέψει ως ιδιωτικός ντετέκτιβ και ως κράχτης σε υπαίθρια ρουλέτα»

Χρήστος Φερεντίνος: «Έχω δουλέψει ως ιδιωτικός ντετέκτιβ και ως κράχτης σε υπαίθρια ρουλέτα»
Ο Χρήστος Φερεντίνος.
Glomex

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Χρήστος Φερεντίνος στην τηλεόραση του Alpha. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αλλά και δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.

Το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον Χρήστο Φερεντίνο για το πώς καταφέρνει να προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας τις σχέσεις του, ειδικά μετά τον χωρισμό του.

«Ποτέ δεν ήμουν εκτεθειμένος σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και πριν δεν άνηκα σε αυτούς τους τύπους που έδειχνα την προσωπική μου ζωή. Αν το κάνεις αυτό συνέχεια, νομίζω ότι το σέβονται και οι άλλοι και το ακολουθούν. Δεν κάνω καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε κρύβομαι», αποκάλυψε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως έχει δουλέψει κάποτε ως ντέντεκτιβ οπότε μπορεί να κρύβεται καλά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή νόμιζε πως το είπε αναφερόμενος σε μια παλαιότερη θεατρική παράσταση στην οποία υποδυόταν τον ντέντεκτιβ.

Ο Χρήστος Φερεντίνος όμως, εννοούσε πως είχε εργαστεί στην πραγματικότητα ως ντετέκτιβ όταν ήταν μικρός. Με μεγάλη αποτυχία, όπως αποκάλυψε.

«Δούλευα ως ιδιωτικός ντετέκτιβ όταν ήμουν πιτσιρικάς για 1-2 μήνες. Έκανα παρακολουθήσεις…αποτυχημένες! Είχα πάρει μια μηχανή με έναν φίλο μου και στις πρώτες παρακολουθήσεις που κάναμε η μηχανή μου έμεινε. Οπότε δεν καταφέραμε τίποτα. Τζίφος η δουλειά», είπε.

Ο Χρήστος Φερεντίνος συνέχισε, λέγοντας πως η δουλειά του ιδιωτικού ντετέκτιβ δεν είναι η πιο παράξενη που έχει κάνει. Στη συνέχεια, αποκάλυψε κα άλλες «παράξενες» και ιδιαίτερες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.

«Μια από τις περίεργες δουλειές που έχω κάνει είναι ένα καλοκαίρι στη Νάξο. Είχα πάει με μια φίλη μου και μου είχαν τελειώσει τα λεφτά και δούλεψα για να μείνουμε στη Νάξο ως κράχτης σε μια υπαίθρια ρουλέτα. Σε ένα πανηγύρι δούλεψα ως κράχτης λοιπόν, αυτός δηλαδή που πάει και παίζει στην αρχή για να έρθουν και οι άλλοι. Κράτησε 2-3 εβδομάδες ώστε να καταφέρω να μείνω και άλλο στο νησί».