GOSSIP

Τζένιφερ Λόπεζ: Έδωσε συμβουλές για σωστή ανατροφή των παιδιών

Τζένιφερ Λόπεζ: Έδωσε συμβουλές για σωστή ανατροφή των παιδιών
H Τζένιφερ Λόπεζ.
AP / Φωτογραφία αρχείου

Η 53χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Τζένιφερ Λόπεζ, είναι μητέρα των 14χρονων διδύμων Εμ και Μαξιμίλιαν.

Η Τζένιφερ Λόπεζ λίγο καιρό πριν επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση Grameen America's Raising Latina Voices και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα.

Η 53χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια που είναι μητέρα των 14χρονων διδύμων Εμ και Μαξιμίλιαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας της έδωσε συμβουλές και αναφέρθηκε στην ανατροφή των παιδιών της.

«Η καλύτερη συμβουλή που προσπάθησα να περάσω στα παιδιά μου ήταν ότι "μπορείς να είσαι όποιος πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι". Βρες τον εαυτό σου και μην τα παρατάς. Μάθετε από ανθρώπους που τα έχουν πάει κάνει καλά στην ζωή τους και μετά πάρτε αυτές τις ιδέες, βελτιώστε τις και κάντε τις δικές σας», είπε αρχικά η Λατίνα σταρ.

«Άκου τους γονείς σου, δεν είμαστε τόσο ανίδεοι όσο φαινόμαστε, όταν είσαι 14», είπε στη συνέχεια.

Η Λόπεζ κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Good Morning America, μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει την παραπάνω ομιλία και να μοιραστεί τις συμβουλές της, με τους γονείς.

«Όταν γερνάς λίγο, καταλαβαίνεις το νόημα πίσω από τα πράγματα και έχεις δει αρκετά και είχες τον δικό σου αγώνα και αρκετές αδικίες. Απλώς νιώθω ότι αυτή η χώρα χρειάζεται περισσότερη αγάπη και θετικότητα, και ανθρώπους που θέλουν να κάνουν καλά πράγματα και δεν μάχονται ο ένας εναντίον του άλλου. Ανθρώπους που απλώς δίνουν ο ένας στον άλλο το χέρι. Αυτό είναι σημαντικό για μένα», τόνισε η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Φαίνεται ότι το μόνο πράγμα που κρατά πίσω την κοινότητα των Λατίνων είναι η οικονομική παιδεία και η πρόσβαση στο κεφάλαιο. Το να είμαι Λατίνα σε αυτή τη χώρα ήταν πάντα θέμα υπερηφάνειας για μένα. Είμαι ταπεινή και ευγνώμων που συνεργάζομαι με την Grameen America. Χτίζουμε μονοπάτια για ευκαιρίες απασχόλησης και ηγεσίας», πρόσθεσε η Λατίνα σταρ στο περιοδικό Forbes, ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία της με τον οργανισμό.

Σχετικές ειδήσεις

Τζένιφερ Λόπεζ: Η ανάρτησή της που έγινε viral - Γυμνή στην μπανιέρα της

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Νέα τρυφερά στιγμιότυπα απο τον γάμο της χρονιάς