GOSSIP

Συγκινεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το πρόβλημα υγείας του: Άμα χάσουμε, χάσαμε…

Σπύρος Παπαδόπουλος
Ο δημοφιλής ηθοποιός παρουσιάστηκε συνειδητοποιημένος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Glomex / Alpha TV

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για όλους και για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», στον Alpha, βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Συνομιλώντας με τη Ναταλία Γερμανού ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα, όπως και στα τελευταία του επαγγελματικά βήματα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τη γνωριμία που είχε με τον πατέρα της παρουσιάστριας, Φρέντυ Γερμανό, και τις πλάκες που έκαναν για τα αθλητικά, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό του οποίο οπαδός είναι ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ευαισθησία που έχει ο ίδιος σε θέματα που αφορούν τους πρόσφυγες.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Λένε πως σε αυτή την αρρώστια η ψυχολογία λένε πως παίζει τον κύριο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι ένα είδος σοφίας ή ένα είδος μοιρολατρίας, ο λόγος που αντιμετωπίζω τα δύσκολα πράγματα έτσι είναι γιατί λέω πως ήταν να γίνει. Όχι μόνο η υγεία αλλά οτιδήποτε ακραίο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Αλλά, όχι, δεν λέω ποτέ πως θα το νικήσω. Λέω πως θα δω τι θα κάνω, θα το διαχειριστώ. Θα δούμε. Άμα χάσουμε, χάσαμε. Δεν είμαι καθόλου εναντίος της ήττας. Καθόλου», τόνισε.