GOSSIP

Γιάννης Μπέζος: «Τα ριάλιτι για μένα είναι πορνό»

Γιάννης Μπέζος: «Τα ριάλιτι για μένα είναι πορνό»
O Γιάννης Μπέζος.
Glomex

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους… κουρασμένους νέους, αλλά και τα παιδιά των ριάλιτι.

O Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών με αφορμή το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα, «Ότι αγαπώ» στο OPEN. Ο καλλιτέχνης μίλησε, μέσα σε όλα. για τις απώλειες των συναδέλφων του καθώς και την πανδημία του κορονοϊού.

Ο ίδιος μιλώντας για τρεις πολύ σπουδαίους ηθοποιούς, τον Κώστα Καζάκο, την Ειρήνη Παπά και τη Μάρθα Καραγιάννη, που έφυγαν από τη ζωή αφήνοντας ένα κενό στον καλλιτεχνικό κόσμο είπε: «∆υστυχώς, ο χρόνος είναι αδυσώπητος και άνθρωποι οι οποίοι άφησαν ένα ισχυρό ίχνος στη δουλειά µας δεν είναι πια κοντά µας. Θα µου πει κάποιος ότι είναι αναµενόµενο, αλλά, όσο αναµενόµενο και να είναι, δεν παύει να είναι και οδυνηρό. Και µάλιστα πρόκειται για τον χαµό ανθρώπων οι οποίοι σφράγισαν µια εποχή µε το έργο τους και όχι µόνο, αλλά και µε τη γενικότερη δράση και παρουσία τους ο καθένας στον τοµέα του».

«Ο Κώστας Καζάκος άφησε το στίγµα του στο θέατρο πάρα πολύ έντονα, αλλά και στη διδασκαλία. Ηµασταν συνδιδάσκοντες σε µια σχολή και προσπαθούσαµε να «κάνουµε µάθηµα» στα νέα παιδιά που βγαίνουν στο θέατρο. Ηταν ένας άνθρωπος που πάλεψε πάρα πολύ, µε πάθος, για το θέατρο και την υποκριτική, όπως άλλωστε και η Ειρήνη Παπά, η οποία είχε µεγάλη δραστηριότητα κυρίως στο εξωτερικό και ειδικότερα στον κινηµατογράφο. Και βεβαίως η καλή µου Μάρθα Καραγιάννη, την οποία γνώριζα και ήταν ένας λαµπρός άνθρωπος. ∆εν κυνηγούσε χίµαιρες, ήξερε τι της γινόταν και µαζί µε άλλους της γενιάς της στον χώρο της κωµωδίας σηµατοδοτεί ένα µόνιµο χαµόγελο, το οποίο σιγά σιγά εξαφανίζεται από τα χείλη µας. Θέλω να πιστεύω, επειδή ήταν άνθρωποι που αγαπούσαν τους νεότερους, ότι το χαµόγελο αυτό και το πάθος για την υποκριτική θα τα ξαναβρούµε», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην καλοκαιρινή του περιοδεία αναφέροντας: «Επειδή έκανα µια περιοδεία µε τις "Θεσµοφοριάζουσες", είδα ότι υπάρχει διάθεση από τον κόσµο να συµµεριστεί τις προσπάθειές µας και αυτό µας πολλαπλασιάζει την ευθύνη, µετά το διάστηµα των απαγορεύσεων της πανδηµίας, να κάνουµε καλύτερα τη δουλειά µας», ανέφερε.

Γιάννης Μπέζος: «Όταν ακούω νέους να λένε ότι κουράστηκαν το θεωρώ αδιανόητο»

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας στην τηλεόραση τυο Alpha αναφέρθηκε στους… κουρασμένους νέους, αλλά και τα παιδιά των ριάλιτι.

«Μου αρέσει από τη φύση μου να κουράζομαι, αυτή είναι η ξεκούρασή μου. Όταν ακούω νέους να λένε ότι κουράστηκαν, το θεωρώ αδιανόητο. Οι νέοι γεννιούνται κουρασμένοι και φταίνε οι γονείς γι’ αυτό. Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μία κράζουν και από την άλλη φοβούνται μη χαλάσουν τα χρηστά ήθη», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Τα ριάλιτι για μένα είναι πορνό, είναι υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων. Όσοι λένε στα παιδιά των ριάλιτι ότι αξίζουν να μπουν στο θέατρο, πουλάνε φρούδες ελπίδες. Δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Έχουν σταματήσει να μου γίνονται προτάσεις. Δεν υποστηρίζω ένα κόμμα, μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν. Δεν έχω σκοπό να κλείσω την καριέρα μου. Πρέπει να ανησυχούμε για τη δική μας καριέρα κι όχι για των άλλων».

Σχετικές ειδήσεις

Γιάννης Μπέζος: Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό «άνοιγμα», θέλει προσοχή

Γιάννης Μπέζος: Κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί, δεν θέλω να ξαναδώ κανένα

Οι ηθοποιοί του «Ευτυχισμένοι Μαζί»: Σχεδόν ίδιοι Λέχου και Μπέζος - Εντελώς αλλαγμένος ο «Θανάσης»