GOSSIP

Βίκυ Καγιά – Σοφία Χατζηπαντελή: Το βίντεο που «πυροδότησε» την κόντρα τους στο GNTM

Βίκυ Καγιά – Σοφία Χατζηπαντελή: Το βίντεο που «πυροδότησε» την κόντρα τους στο GNTM
Οι κριτές του GNTM 5.
Instagram / gntmgr

GNTM 5: Η αντίδραση της Χατζηπαντελή όταν την άγγιξε η Καγιά

Η νέα κριτής του GNTM 5, Σοφία Χατζηπαντελή, έχει προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των «εκρήξεων» της.

Στις τρεις οντισιόν του πέμπτου κύκλου του GNTM η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Σοφία Χατζηπαντελή αναζητούν το επόμενο Top Model της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια των οντισιόν οι κριτές διαφωνούν τόσο μεταξύ τους όσο και με τις διαγωνιζόμενες.

Ωστόσο, οι φήμες θέλουν τις δυο κριτές του ριάλιτι να έχουν «κόντρα». Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή, όπως φαίνεται από τα τρία επεισόδια που έχουν προβληθεί έχουν διαφορετική άποψη για το τι εστί μόδα και αναζητούν κάτι διαφορετικό από τα φιλόδοξα μοντέλα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό μόδας.

Τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο μόλις 8 δευτερολέπτων έγινε viral στο instagram, όταν η Βίκυ Καγιά σε μια αντίδραση ενθουσιασμό αγγίζει το χέρι της Σοφίας Χατζηπαντελή, μόνο που η αντίδρασή της δεν είναι η αναμενόμενη.

«Είναι μία πραγματικότητα και μία κανονικότητα που φυσικά και πρέπει να προβάλλουμε στην τηλεόραση. Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, πρωταγωνιστεί σε όλη την υφήλιο σε καμπάνιες, τη Σοφία τη Χατζηπαντέλη» δήλωσε πρόσφατα η Βίκυ Καγιά, όσο τα σχόλια στο twitter τη θέλουν σε κόντρα με τη νέα κριτή του GNTM.

Σχετικές ειδήσεις

GNTM 5: To plus size μοντέλο με το δικό του πρακτορείο που προκάλεσε χαμό

Έκαναν το πλατό του GNTM 5... Επίδαυρο - Ξεσάλωσαν στα σχόλια του Twitter

GNTM 5: Ξέφυγε τελείως η Βίκυ Καγιά - Ήθελε να φιλήσει παίκτρια στο στόμα

«Σφάχτηκαν» στο GNTM5 για την «Κυπραία» - «Δεν με αφήνεις να ολοκληρώσω…»