GOSSIP

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Όταν έκανα βιντεοκασέτα, έτρεξε όλη η Ζωοδόχου Πηγής»

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Όταν έκανα βιντεοκασέτα, έτρεξε όλη η Ζωοδόχου Πηγής»
Η Γιολάντα Μπαλαούρα.
Glomex

Η δημοφιλής ηθοποιός, Γιολάντα Μπαλαούρα, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις βιντεοκασέτες που έφτιαχνε όσο σπούδαζε ακόμα στη δραματική σχολή.

H Γιολάντα Μπαλαούρα σε συνέντευξή που παραχώρησε μίλησε για τις βιντεοκασέτες που έκανε όσο σπούδαζε στη δραματική σχολή. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έκανε μία αναδρομή στην περίοδο που γύρισε μερικές βιντεοκασέτες, ενώ οι δάσκαλοί της ήταν αντίθετοι με αυτό.

«Βιντεοκασέτες έκανα όταν ήμουν στη σχολή -εκεί ποιος τον είδε... Παρά λίγο να με δείρει ο Θεοδοσιάδης, ήταν πολύ αυστηρός δάσκαλος. Είχα κάνει μία με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Νικόλα Άσιμο, τον Βλάση. Εκείνα τα χρόνια που πήγαινα στη σχολή, όλοι έκαναν βιντεοκασέτες. Έκανα βιντεοκασέτα και καταλαβαίνεις τι έγινε. Έτρεξε όλη η Ζωοδόχου Πηγής», είπε η Γιολάντα Μπαλαούρα.

«Κρέμεσαι στα περίπτερα, κάνεις, δείχνεις. Όταν είσαι νέος και μπαίνεις στη δουλειά, θέλεις να δουλέψεις. Οι δάσκαλοι σε προφυλάσσουν. Το έκανα και για τα χρήματα και για το μεράκι», κατέληξε η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Σχετικές ειδήσεις

GNTM 5: H αδιαθεσία της Βίκυς Καγιά αναστάτωσε το πλατό

Κιμ Καρντάσιαν: Θυσιάστηκε για τη μόδα - Το Viral βίντεο με το στενό φόρεμα

Χρύσα Ρώπα για μουσικό των Alcatrash: «Έπρεπε να είμαι 55 χρόνια νεότερη»