GOSSIP

Σακίρα – Κασίγιας: Οργιάζουν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι – Η απάντηση του ποδοσφαιριστή

Σακίρα – Κασίγιας: Οργιάζουν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι – Η απάντηση του ποδοσφαιριστή
Η Σακίρα και ο Κασίγιας.
AP

Μετά τον χωρισμό της με τον Πικές, δημοσιεύματα θέλουν την Σακίρα να έχει βρει τον έρωτα στον πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Ίκερ Κασίγιας

Ο Κασίγιας που πρόσφατα πήρε διαζύγιο με την Ισπανίδα αθλητική δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο φημολογείται ότι διατηρεί δεσμό με την Κολομβιανή ποπ σταρ μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Πικέ.

Οι φήμες εντάθηκαν όταν ο Κασίγιας ακολούθησε στο Instagram τη Σακίρα αλλά ο Κασίγιας διέψευσε τις φήμες πριν λάβουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Ίκερ Κασίγιας διαψεύδει ότι βγαίνει με τη Σακίρα - την πρώην σύζυγο του επί χρόνια συμπαίκτη του στην Ισπανία Ζεράρ Πικέ.

Την ίδια στιγμή άλλα δημοσιεύματα θέλουν την Σακίρα να επανασυνδέθηκε με τον πρώην σύντροφό της δικηγόρο Antonio de la Rua.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Marca, η τηλεπαρουσιάστρια Karina Lavícoli ισχυρίστηκε ότι ο Antonio είναι «πρόθυμος να βοηθήσει» την ταλαιπωρημένη τραγουδίστρια σε «ό,τι χρειάζεται».

«Είμαι σε θέση να πω ότι η Σακίρα και ο Antonio de la Rúa μιλούν ξανά μέσω τηλεφώνου και έχουν προγραμματιστεί να συναντηθούν», ανακοίνωσε η Καρίνα.

Ωστόσο, ούτε Σακίρα ούτε ο δικηγόρος έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες για πιθανή επανασύνδεσή τους.

Η Σακίρα και ο Antonio είχαν σχέση για περισσότερα από 11 χρόνια από το 2000 έως το 2011.

Πικέ: Έξαλλος με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα

Στα «μαχαίρια» φαίνεται ότι είναι ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα αφού έπειτα από 12 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Σύμφωνα με τη Marca, η Σακίρα διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους και μάλιστα σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα μαζί τους στο Μαϊάμι. Σε πρόσφατη συνάντηση όμως που είχε με τον πρώην σύζυγό της δεν τα βρήκαν. Μάλιστα, ο Πικέ φέρεται να αποχώρησε εκνευρισμένος, καθώς οι όροι που του επιβάλλει η τραγουδίστρια είναι παράλογοι.

Ο ίδιος βιάζεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να συνεχίσει τη ζωή του αλλά η 45χρονη βάζει εμπόδια. «Ο Πικέ έχει απογοητευτεί με τη Σακίρα. Θέλει να τερματίσει την ατελείωτη σαπουνόπερα που ξεκίνησε από τις αρχές του καλοκαιριού», σημειώνει η La Vanguardia.

Παράλληλα, η Marca υποστηρίζει πως αν ο Πικέ επιμείνει νομικά και προσπαθήσει να διεκδικήσει κι εκείνος την επιμέλεια των παιδιών, η τραγουδίστρια θα δημοσιεύσει πληροφορίες για τις απιστίες του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτός ήταν και ο λόγος του χωρισμού τους. Ο άσος της Μπαρτσελόνα φέρεται να διατηρούσε δεσμό με την 23χρονη Κλάρα Τσία Μαρτί ενώ ήταν μαζί με τη Σακίρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Κλάρα εργάζεται στην εταιρία του Πικέ, Kosmos, και είναι και υπεύθυνη διοργάνωσης διαφόρων events.

«Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες. Κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ωστόσο οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι του, τον βοήθησαν να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν σβήσει τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας από τα social media, ώστε να μην μπορούν να βρεθούν εύκολα φωτογραφίες της», αναφέρει η εφημερίδα SUN.

Σχετικές ειδήσεις

Σακίρα: Θα δικαστεί στην Ισπανία για φοροδιαφυγή - Αντιμετωπίζει 8 χρόνια φυλάκισης

Ζεράρ Πικέ: Το απαγορευμένο... Μπαρ που εξόργισε τη Σακίρα - Αποκαλύψεις για νέο «παραστράτημα»

Πικέ: Σε σχέση με την Μπαρ Ραφαέλι σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο